Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

HIF kan förlänga med Schwarz - och ta in Björklund

Foto: Scanpix

Stefan Schwarz

Fotbollskanalen avslöjade tidigare att Kalle Björklund kan följa med Roar Hansen till Helsingborg. Men den nuvarande assisterande tränaren, Stefan Schwarz, har fått ett kontraktsförslag.

– Ja, det finns ett kontrakt och det har funnits en tid, säger HIF:s sportchef, Jesper Jansson, till Kvällsposten.

Till slut blev det officiellt att Roar Hansen tar över Helsingborg. Efter det har Fotbollskanalen avslöjat att Hansen kan ta med sig sin nuvarande assisterande tränare, Kalle Björklund, till Helsingborg.

Det skulle peka på att den nuvarande assisterande tränaren, Stefan Schwarz, inte skulle få ett förlängt kontrakt. Men Helsingborgs sportchef, Jesper Jansson, bekräftar att Schwartz fått ett kontraktsförslag.

– Ja, det finns ett kontrakt och det har funnits en tid, säger han till Kvällsposten.

Björklund kan dock följa med till klubben ändå.

– Det här med en huvud­tränare och en assisterande tränare känns som ett förlegat synsätt. Vår ambition är att få till en så kompetent ledarstab som möjligt och den ska vi forma tillsammans med Roar de närmsta veckorna. Vi kommer inte att slänga på honom personer som han inte känner sig bekväm med, säger Jansson.

Stefan Schwarz kommer snart ta beslut om framtiden.

– Självklart ska jag diskutera med klubben, men vi har fortfarande en match kvar att spela. Jag vill fokusera på den först, säger han till Kvällsposten.

Publicerad 2012-12-05 kl 13:44
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons