Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

HIF-profil: "Kan vara psykologiskt för MFF att Pekalski saknas"

Helsingborgs målvakt Pär Hansson satt framför tv:n och såg MFF vinna mot BP. Han hoppas också att avstängningen av Ivo Pekalski kan påverka MFF.

- De har många bra ersättare i Malmö. Ivo har varit skadad en del och de förlorade visserligen senast när han inte var med, så kanske kan det vara lite psykologiskt för dem, säger Hansson till Helsingborgs Dagblad.

Hanssons HIF måste hämta in tio mål mot Malmö FF på söndag - ett uppdrag som känns i det närmaste omöjligt. Inte ens Tom Cruise skulle greja det.
- Vi för göra det vi kan, nämligen att slå Kalmar. Vinner både vi och Malmö har vi 67 poäng och det är riktigt bra, även om det är surt förstås.

Han höll tummarna för BP på måndagskvällen och det såg bra ut efter den första halvleken, då BP fortfarande höll 0-0. Men luften gick ur hemmalaget i samband med Jeffrey Aubynns 1-0.
- Det är klart att jag hoppades men ärligt talat trodde jag att BP skulle få det tufft. De har många skador och svårt att få ihop till en bänk.

- Det såg väldigt bra ut i första halvlek. BP stängde av ytorna bakåt och Malmö gjorde ingen bra match.

Några större förändringar inför uppladdningen i helgen blir det inte för Hansson och hans HIF.
- Vi har pratat om att åka iväg men de flesta, däribland jag, tycker det är bäst att stanna hemma och göra allt som vanligt.

Publicerad 2010-11-02 kl 10:07
Annons
Annons
Annons