Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

HIF sågar Elfsborgs Jawo-villkor: ”Ska inte lägga sig i”

Elfsborg vill bara sälja Amadou Jawo till guldkonkurrenten HIF som skåningarna säljer Rasmus Jönsson.
— Det där tycker jag låter riktigt småaktigt. Tycker Elfsborg ska koncentrera sig på sitt och inte lägga sig i andras, säger Jesper Jansson till Helsingborgs Dagblad.

Amadou Jawo får ingen speltid i Elfsborg – och i Helsingborg vill man förstärka anfallet i jakten på ett SM-guld. Särskilt med tanke på att man kanske tappar Rasmus Jönsson till Wolfsburg – en tung förlust efter att man dessutom sålt Alexander Gerndt. Så det är upplagt för en affär där båda klubbarna kan känna sig nöjda.

Men i Elfsborg är man inte överförtjusta att hjälpa argaste guldkonkurrenten med deras anfallsvärvning – enligt Borås Tidning ska man ha sagt att man bara kan tänka sig att sälja Jawo om HIF tappar Jönsson till Wolfsburg – annars blir det ingen affär.

Ett villkor som Helsingborgs sportchef Jesper Jansson inte ger mycket för.
- Det där tycker jag låter riktigt småaktigt. Tycker Elfsborg ska koncentrera sig på sitt och inte lägga sig i andras, säger Jesper Jansson till Helsingborgs Dagblad.

Jawo själv hoppas på att bli såld och hoppas på att bli de till en klubb som spelar med två anfallare – precis som HIF gör. Till Borås Tidning medger man att det pågår diskussioner med klubbar kring Jawo - men utan at vilja säga något om vilka eller på vilka villkor.

Publicerad 2011-08-22 kl 17:59
Annons
Annons
Annons