POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

HIF ställer ultimatum - inga fler läckor

Seger för Helsingborg i fredags - nytt krismöte igår. Efter att spelarkritik gentemot Conny Karlsson läckt ut i media ska nu luckorna tätas: "Det ska inte hända igen".

Serieledningen till trots - det jäser i Helsingborg. Flera spelare har via media läckt ut sitt missnöje gentemot Conny Karlsson och hans stab; coachning, träningsupplägg och kommunikationen med spelarna sägs vara brister. Igår höll HIF ett möte om det som hänt, och den sportsliga ledningen slog fast för spelarna: Inga fler läckor. 

– Jag är besviken och förvånad över att det kom ut. Jag har tagit upp med spelarna att vi vill ha en öppen dialog och ett förtroende mellan klubb och spelare, säger sportchefen Jesper Jansson till Sportbladet.

– Kan man inte hålla det förtroendet kan man inte ha den öppna dialogen mellan klubb och spelare som vi har. Vi har en process som vi vill arbeta med i klubben och det gör man lättast genom att hålla det internt.

Har du försökt ta reda på vem läckan är?

– Nej, absolut inte. Men jag hoppas spelarna har fått en läropeng nu.

Även spelarna fick säga sitt på mötet, som målvakten Pär Hansson beskriver som bra med högt till tak.

– Det var ett väldigt bra möte. Vi gick igenom det som varit bra och det som kan bli bättre. Men exakt vad vi sa håller vi internt.

Pär Hansson menar tvärtemot vad som kommunicerats i media att spelarnas förtroende för Conny Karlsson och hans team är "110-procentigt".

- Ja, och då pratar jag för hela truppen, säger Hansson, som också håller med Jesper Jansson om att läckorna måste bort.

– Väldigt beklagligt, det ska inte hända igen.

Publicerad 2011-05-22 kl 12:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå