Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

HIF-stjärnan om jätteblundern: "Är bara tom"

En matchsekvens han sent kommer glömma. Misstaget blev början till fallet för HIF och Markus Holgersson återhämtade sig aldrig. Tavlan blev helt enkelt för mycket för försvararen.

Blundern resulterade i Allsvenskans snabbaste mål någonsin. Holgersson slog ett uppspel rakt på en framrusande Daniel Mendes och 1-0 var ett faktum redan efter 6 sekunder.

- Man är bara tom efter sådant oflyt. Det gäller att börja jobba med sig själv direkt och försöka tänka positiva tankar, säger Markus Holgersson till Helsingborgs Dagblad och erkänner att händelsen satte sig i huvudet resten av matchen.

Kalmar vann med 1-0 och för Helsingborg innebar det första förlusten i år. Misstaget gjorde att Kalmar fick självförtroende att spela aggressivt mot HIF:s nykomponerade backlinje. Laget pressade HIF ordentligt de första 20 minuterna. Holgersson försökte ändå mitt i all bedrövelse bevara sitt skämtlynne.

- Jag ska aldrig mer slå ett uppspel efter avspark.

Holgersson håller humöret uppe och blickar redan målmedvetet framåt.
- Vi har varit inne i ett gott flyt och det är ju positivt att förlusten kom så här sent i alla fall. Nu ska det snart bli skönt med ett uppehåll, så satsar vi på en lika lång segersvit i höst, säger han.

Publicerad 2010-05-17 kl 11:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons