Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

HIF ville ha Sjölund - ''Men han blev för dyr''

Helsingborg har intresserat sig för Djurgårdens Daniel Sjölund. Men Dif-stjärnan blev för dyr och HIF har lagt ner planerna.

- Det stämmer att Daniels namn har varit aktuellt. Vi har diskuterat honom men insett att han blir för dyr, säger Helsingborgs manager Conny Karlsson till FotbollDirekt.se.

Men planerna har alltså funnits där, till helt nyligen.
Conny Karlsson har haft Daniel Sjölunds namn på en lista av möjliga nyförvärv men nu tvingats stryka det av ekonomiska orsaker.

- Utan att exakt veta vad det handlade om för pengar så kände vi att han nog skulle bli en för dyr affär för oss. Vi har kalkylerat med att Djurgården kommer göra allt för att behålla honom och skulle han ändå byta klubb så känns det som att många fler än vi skulle vara intresserade av honom.

Nu har Helsingborg snabbt gått vidare med nya namn.
Nummer ett på listan - och drömnamnet för dagen - är en karaktärsstark mittfältare och förhandlingar ser ut att snart kunna vara inledda.

- Vi har inte börjat förhandla. Men vi har varit i kontakt med hans agent. Det är ett spännande namn som kommer att kunna bidra till att driva Helsingborg framåt.

- En forward är också intressant men där känns det som att vi måste söka långt bort, säger Conny Karlsson som tidigare för FotbollDirekt berättat att en resa till Brasilien kan bli aktuell under vintern.

Ola Gustavsson

Publicerad 2009-12-09 kl 12:47
Annons
Annons
Annons