POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
4d

HIF:s besked: Ingen värvning av bröderna Olsson

Foto: Bildbyrån

Det blir ingen övergång till Helsingborg för Martin och Marcus Olsson.
Och enligt HIF:s tränare Henrik Larsson var det aldrig nära.
- Det var egentligen inte så aktuellt med någon av dem, säger han till HD.

På senare tid har Martin och Marcus Olsson tränat med Helsingborgs IF och under tisdagen öppnade Martin för att duon kunde komma att skriva på för HIF.

- Jag ska prata med “Henke” (Larsson, tränare) i dag. Jag måste bestämma mig i dag. Vi får ju se om HIF vill ha mig också, sa Olsson till Aftonbladet då.

Under tisdagskvällen ville HIF inte kommentera om det var aktuellt med en övergång. Men under onsdagen säger tränaren Henrik Larsson att det inte blir något spel i HIF för varken Martin eller Marcus.

- Det var egentligen inte så aktuellt med någon av dem. Martin har inte spelat och är långt ifrån att kunna göra det, Marcus är lite närmare men har inte heller spelat, säger Larsson till Helsingborgs Dagblad.

- Det är killar från vårt närområde, kan vi hjälpa dem på något sätt genom att göra en del av en rehabilitering här så är det hjärtligt välkomna. Januari är snart här, men det är något du får ta med klubben. Det handlar om att vara så hjälpsam som möjligt och sen kanske, om båda parter finner något intresse, hitta något. Men det är längre fram och det är inte min grej.

Båda spelarna är klubblösa där Martin närmast kommer från spel i Swansea medan Marcus tillhört Derby de senaste säsongerna.

Publicerad 2019-08-14 kl 12:54
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå