Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

HIF:s nya bakslag - Suljic missar matcher

Allsvenskan

HIF får klara sig utan Ali Suljic framöver.
Mittbacken har åkt på en "relativt ovanlig skada inom fotboll".
- Med stor säkerhet kan man dock säga att Ali inte kommer att vara aktuell för spel på de kommande matcherna i juli, säger HIF:s lagläkare Harald Roos. 

Foto: Bildbyrån.

Helsingborgs IF föll i måndags mot Malmö FF i Skånederbyt och är jumbo i allsvenskan. Under torsdagen meddelar föreningen att klubben åkt på ett nytt bakslag.

Mittbacken Ali Suljic, 24, åkte under söndagens träning på "en bristning på en del av de stödjande strukturerna på undersidan av ena foten" och blir borta en tid framöver. 

- Detta är en relativt ovanlig skada inom fotboll och läkningsförloppet kan variera något i tid. Med stor säkerhet kan man dock säga att Ali inte kommer att vara aktuell för spel på de kommande matcherna i juli, säger HIF:s lagläkare Harald Roos på klubbens hemsida.

ANNONS

HIF ställs på lördag mot Kalmar FF hemma i allsvenskan. Inför årets säsong anslöt Suljic från BP och är i år noterad för åtta matcher i allsvenskan. 

Publicerad 2022-06-30 kl 10:03

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto