Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

HIF:s sportchef: ”Vi har fått förfrågan om Henke”

Allt har ett pris, även Henrik Larsson.
- Självklart vill vi behålla honom. Men, allt har ett pris, säger Helsingborgs sportchef Jesper Jansson till fotbollskanalen.se

Helsingborgs ordförande Sten-Inge Fredin gav två versioner av klubbens inställning till en försäljning av Henrik Larsson.

Enligt klubbens sportchef Jesper Jansson är det inte svart eller vitt.
- Självklart vill vi behålla Henrik. Men samtidigt; vi lever i den världen att alla kan vara till salu. Det kan komma ett bud som det inte går att tacka nej till, säger han om HIF:s inställning till en försäljning av anfallaren.
- Allting har ju ett pris. Men vi vill ju som sagt att han stannar så länge som möjligt. Fast vi vet ju att bollen i slutändan ligger hos honom, fortsätter Jansson.

Henrik Larssons kontrakt går ut i januari och än så länge verkar 37-åringen inte ha bestämt om han ska fortsätta sin karriär. Väljer Larsson att inte förlänga med HIF kan han gå gratis i vinter; så vill klubben ha betalt är det en försäljning innan transferfönstret stänger.

Sten-Inge Fredin sade i en intervju med TT tidigare på torsdagen att det inte kommit in några förfrågningar om Larsson. Något som inte verkar stämma enligt Jesper Jansson.
- Vi har fått en förfrågan via en agent, men inga konkreta bud, säger han.

Publicerad 2008-08-28 kl 16:22
Annons
Annons
Annons