Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Hittade död råtta i brevlådan

Foto: SCANPIX

I det senaste numret av Offside, som Sportbladet tagit del av, berättar Djurgårdens Kevin Walker om att han efter en match förra säsongen fick ta emot hot från huliganfirman Djurgårdens fina grabbar.

I slutet av förra säsongen spelade Djurgården 2-2 mot IFK Göteborg. Kevin Walker satte kvitteringsmålet på straff strax innan slutsignalen.

En seger för Djurgården hade inneburit att AIK hade fått hjälp i kampen om SM-guldet - vilket många Djurgårdsfans inte ville se.

Kevin Walker har en bakgrund i just AIK och fick se sina egna fans i slagsmål efter 2-2-målet.

Sportbladet har tagit del av reportaget i Offside där Walker berättar om vad som följde dagarna efter matchen.

"Fem dagar senare besegrade Djurgården Falkenberg med 2–0 på bortaplan. När Kevin kom hem till sitt hus på kvällen kollade han som vanligt efter post i sin brevlåda. När han stack ner handen kände han något mjukt."

"I brevlådan låg en död råtta, tillsammans med ett hotbrev. 'Du ska dö din jävla horunge'.
Brevet var undertecknat av huliganfirman DFG, Djurgårdens fina grabbar."

- Mest blir man arg förstås. Nu var det riktat mot mig och inte mot familjen, men någon eller några har ändå kommit ut och lämnat den. "Vi vet var ni bor", typ. Så det är klart att man blir orolig. Man kollar en extra gång genom fönstret för att se om det finns någon där utanför, för jag vet ju inte vad de här personerna har för syften. När man har familj är man extra vaksam, säger Djurgårdens kapten till Offside.

Walker polisanmälde händelsen och säger att stödet från Djurgården var "fantastiskt".

- Klubben var fantastisk. De erbjöd genast stöd. I tre dagar var Djurgårdens säkerhetsansvarige utanför mitt hus och bevakade.

Publicerad 2016-07-27 kl 07:42
ALLSVENSKAN

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER