Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Holländare på väg tillbaka för HBK

HBK:s Alexander Prent är på väg till efter en lång skadeperiod. Holländaren har bara gjort 14 framträdanden för klubben sedan ankomsten 2008.

- Det är en mycket duktig och snabb spelare som är på väg tillbaka, säger Halmstads assisterande tränare Lars Jacobsson till FotbollDirekt.se

Halmstads mittfältare Alexander Prent hämtades inför säsongen 2008 från holländska Nec Njimegen. 26-åringen fick en flygande start i klubben och hyllades för sina insatser. Efter succén förra våren har skador hållit honom borta från spel, men nu är han snart tillbaka på banan igen.
- Han har haft lite skadebekymmer, men hoppade in senast i U21-matchen och gjorde ett piggt inhopp, säger assisterande tränare Jacobsson

Förutom bortglömde Alexander Prent är två andra offensiva krafter på väg in i full träning. Anfallsduon Anselmo och Joe Sise meddelar Jacobsson är näst intill speldugliga igen.

Halmstad tog i veckan emot IFK Göteborg på Örjans Vall. Mötet slutade med delad pott efter att Magnus Bahne spikat igen fullständigt för hemmalaget. Det var en insats som gav tränare Jacobsson mersmak inför fortsättningen.
- Det kändes som en bra uppstart. Vi gjorde en bra första halvlek, men orkade inte riktigt i andra. Göteborgs inhoppare gav dem energi, men Magnus Bahne gjorde en riktigt bra match för oss.

Publicerad 2009-07-08 kl 15:21