Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Holländska ligamästarna vill ha Bajrami: ”Rena spekulationer”

Holländska tidningen Algemaan Dagblad uppger FC Twente vill ha Emir Bajrami.
– Som jag ser det är det rena spekulationer, säger agenten Patrick Mörk till fotbollskanalen.se.

Holländska ligamästarna Twente har hittills tappat Blaise Nkufo, Kenneth Perez och tränaren Steve McClaren från den trupp som tog klubben till sin första Eredivisie-seger på 84 år.

Algemeen Dagblad skriver nu att man vill förstärka sin trupp med 22-årige Emir Bajrami, som länge varit en av de mest eftertraktade spelarna i Allsvenskan. Bajramis agent förkastar dock ryktet.

– Rena spekulationerna. Det är baserat på att de varit och på massa matcher, men de har ju sett en massa andra spelare också.

Twente kan till sommaren även komma att förlora Chelsea-lånet Miroslav Stoch och behöver därför fylla på i sitt kantanfall. Om de bestämmer sig för att sikta på Bajrami, menar Mörk att det inte råder några tvivel om att han skulle platsa hos de holländska mästarna.

– Det är ju ingen tvekan om att han är bra nog. Men det har varit så mycket som spekulationer kring honom, speciellt förra hösten efter U21-EM då alla frågade när han skulle iväg, och det var nog lite jobbigt för honom. Därför har vi sagt att han får fokusera på matcherna så får vi se vad som händer, men vi vill ogärna spekulera kring olika klubbar och ligor.

Är hans ambition att komma ut i Europa i sommar?
– Jo, men det gäller väl alla i Allsvenskan förutom Anders Svensson i stort sett. Det är klart att han som alla andra vill ut till en större liga. Och han är ju bra nog för det.

Har det kommit några anbud?
– Rutinen är ju först ska en klubb komma överens med Elfsborg och sedan kommer de till oss – och det har de inte gjort än.

Publicerad 2010-05-22 kl 12:05
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons