Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Holländskt och italienskt intresse för Gerndt

Alexander Gerndt är inte bara aktuell i landslaget. Utan även i utlandet.
- Om det blir i januari eller till sommaren får bli osagt, säger agenten Per Jonsson till fotbollskanalen.se

Höstens man i svensk fotboll är Alexander Gerndt som delade skytteligasegern med Denny Avdic och nu är uttagen i A-landslaget som möter Tyskland i nästa vecka. Dessutom följs anfallaren av utländska klubbar:

- Det finns intresserade klubbar från holländska och italienska ligan som följer han framför allt och de gillar det han ser, så mycket kan jag säga. Jag vill inte gå in på klubbar, men blir det i januari eller till sommaren får bli osagt.

Hur het är Gerndt på marknaden?
- Det är klart, att vinna skytteligan med två klubbar. Det är inte lätt att acklimatisera sig i en ny klubb och få de att fungera, säger Alexander Gerndts agent Per Jonsson till fotbollskanalen.se och fortsätter:

- Han kommer kanske att vara med i januari-turnén, han kommer kanske att bli allsvenskans spelare i år. Det finns intresserade klubbar, men allt beror på prislappen. Europa blöder ekonomiskt.

Finns det någon liga han sagt sig vilja gå till?

- Vi pratar mycket om hans karriärplanering och finns det en möjlighet till ett lag, med ett spel som passar Alexander är det ytterligare ett bra skyltfönster för honom. Både Holland och Italien skulle passa han ypperligt med den spelstil han har. En bra klubb där skulle inte vara fel, men det gäller att klubben har ekonomin, han är inte billig, han har ju tre år kvar på kontraktet.

Publicerad 2010-11-09 kl 16:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons