Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN
40v

Holmén taggad inför Elfsborg-comebacken: "Spritter i benen"

Foto: Bildbyrån

Samuel Holmén är tillbaka i Elfsborg.
I kväll väntar den stora comebacken i mötet med Hammarby.
- Nu är jag jävligt taggad, säger Holmén till Elfsborgs hemsida.

Efter nästan tio år utomlands är Samuel Holmén nu tillbaka i Elfsborg. Comebacken i den gula tröjan har dock fått vänta på att transferfönstret ska öppna.

Sedan i lördags är Holmén dock spelklar för Elfsborg, vilket gör att comebacken kommer i kvällens möte med Hammarby på Borås Arena.

- Nu känns det bra. Det har varit hård träning och uppstart från semester och omställning till konstgräs, så det har varit lite av en tung kropp i en och en halv vecka där man har varit lite nedkörd, grinig och trött. Men de senaste dagarna har det varit lite lugnare, och nu spritter det i benen. Nu är jag jävligt taggad, säger Holmén till Elfsborgs hemsida.

Holmén försöker ta all uppståndelse kring sin återkomst med ro.

- Jag försöker skärma av det så mycket som möjligt. Jag ska gå ut och tänka att det är som vilken match som helst och spela mitt spel. För mig handlar det om att komma in i matchform igen, det var ju en och en halv månad sedan jag spelade match. Men det är klart, innan matchen kommer det säkert vara extra pirrigt i magen. Sedan hoppas jag att det rullar på som vanligt när domaren blåser igång matchen, säger han.

Elfsborgs möte med Hammarby startar klockan 19 i kväll och kan ses på C More.

Publicerad 2017-07-17 kl 09:55

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER