Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Holmén taggad inför Elfsborg-comebacken: "Spritter i benen"

Allsvenskan

Samuel Holmén är tillbaka i Elfsborg.
I kväll väntar den stora comebacken i mötet med Hammarby.
- Nu är jag jävligt taggad, säger Holmén till Elfsborgs hemsida.

Foto: Bildbyrån

Efter nästan tio år utomlands är Samuel Holmén nu tillbaka i Elfsborg. Comebacken i den gula tröjan har dock fått vänta på att transferfönstret ska öppna.

Sedan i lördags är Holmén dock spelklar för Elfsborg, vilket gör att comebacken kommer i kvällens möte med Hammarby på Borås Arena.

- Nu känns det bra. Det har varit hård träning och uppstart från semester och omställning till konstgräs, så det har varit lite av en tung kropp i en och en halv vecka där man har varit lite nedkörd, grinig och trött. Men de senaste dagarna har det varit lite lugnare, och nu spritter det i benen. Nu är jag jävligt taggad, säger Holmén till Elfsborgs hemsida.

ANNONS

Holmén försöker ta all uppståndelse kring sin återkomst med ro.

- Jag försöker skärma av det så mycket som möjligt. Jag ska gå ut och tänka att det är som vilken match som helst och spela mitt spel. För mig handlar det om att komma in i matchform igen, det var ju en och en halv månad sedan jag spelade match. Men det är klart, innan matchen kommer det säkert vara extra pirrigt i magen. Sedan hoppas jag att det rullar på som vanligt när domaren blåser igång matchen, säger han.

Elfsborgs möte med Hammarby startar klockan 19 i kväll och kan ses på C More.

Publicerad 2017-07-17 kl 09:55

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto