Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Hugosson besviken: "Kommer inte kunna somna i kväll"

Helsingborg vann med 2-0 över Gefle på Olympia. Gästernas målvakt Mattias Hugosson var irriterad på sig själv efter att ha släppt in Henrik Larssons 1-0-mål.

- Jag tror inte att jag kommer kunna somna i kväll. Det kommer att bli riktigt jobbigt, säger han till PPV.

Det var efter en Gefle-anstormning där Daniel Bernhardsson hade träffat stolpen som Helsingborg fick chansen. Olafur Skulason lämnade över bollen till Henrik Larsson som drog till direkt. Gästernas målvakt Mattias Hugosson var där, men lyckades inte hålla bollen på rätt sida mållinje.

- Jag vet inte vad jag tänker på riktigt. Det var som att försöka stoppa en badboll. Jag bjuder på det första målet, säger Hugosson självkritiskt.

Däremot kan han inte lastas för 2-0 som satte punkt för matchen. HIF:s kvicke René Makondele gjordes ner i straffområdet och Marcus Lantz var säker från elva meter. För Helsingborg innebar segern att man passerade IFK Göteborg i tabellen och gick upp på andra plats.
- Det är väldigt positivt. Vi är fortfarande med i allt. Allsvenskan, svenska cupen och ute i Europa, säger Henrik Larsson.

Så sent som i torsdags spelade HIF 120 minuter i Europa League och det märktes när ett tröttkört Helsingborg aldrig kom upp i normal standard.

Publicerad 2009-07-26 kl 20:40
Annons
Annons
Annons