POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
14v

Hysén har gjort sin sista match i Blåvitt - missar mötet med Örebro

Foto: Bildbyrån.

Tobias Hysén har gjort sin sista match för IFK Göteborg.
Klubben skriver på sin hemsida att anfallaren missar mötet med Örebro på grund av skada.

Tidigare i höstas meddelade Tobias Hysén att han väljer att lägga skorna på hyllan efter säsongen. Så i den förra omgången av allsvenskan, när IFK Göteborg spelade hemma mot Malmö, tackades Tobias Hysén av för sina insatser i Blåvitt. Ikonen hyllades bland annat med ett mäktigt tifo.

Den matchen kommer också att bli Hyséns sista i Blåvitt. När IFK Göteborg presenterade sin trupp inför den avslutande omgången mot Örebro i allsvenskan fanns inte anfallaren med i truppen. Enligt hemsidan missar Tobias Hysén matchen på grund av skada.

Hysén är inte det enda avbräcket i IFK Göteborg. Sedan tidigare står det klart att André Calisir och Robin Söder även dem missar mötet med Örebro på grund av skada. Dessutom saknas Sebastian Ohlsson på grund av avstängningen (sex gula kort).

Glädjande för IFK Göteborg är att Fredrik Oldrup Jensen är tillbaka i truppen efter att ha varit avstängd i förra omgången.

Tränaren Poya Asbahgi ser hoppfullt på mötet.

- En viktig match för vår del. Inte minst med tanke på att vi kan plocka ett par placeringar vid seger. Jag hoppas vi kan visa upp samma spel som i första halvlek mot MFF, som utan tvekan är en av årets bästa. Det handlar om att hålla uppe samma intensitet över hela matchen, säger han till hemsidan-

Blåvitts trupp mot Örebro: Erik Dahlin, Tom Amos, Isac Hjertén, Emil Salomonsson, Carl Starfelt, David Boo Wilander, Billy Nordström, Kristopher Da Graca, Marcus Degerlund, Vajebah Sakor, Victor Wernersson, Amin Affane, August Erlingmark, Fredrik Oldrup Jensen, Patrik Karlsson Lagemyr, Alhassan Yusuf, Sargon Abraham, Giorgi Charaisjvili, Benjamin Nygren.

Publicerad 2018-11-10 kl 15:23
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå