Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Hysén kan missa mötet med Djurgården

Foto: TT

Tobias Hysén, 34, ska bli pappa i vilken sekund som helst. Men kommer inte storken under söndagen riskerar han att missa mötet med Djurgården.
- Han kommer inte åka till Stockholm om han är på väg att få barn, säger Blåvitt-tränaren Jörgen Lennartsson till Fotbollskanalen.

IFK Göteborg fortsätter att ha anfallsproblem.

Inför måndagens möte med Djurgården saknas Gustav Engvall på grund av en knäskada. Dessutom är Mikael Boman tveksam. 28-åringen spelade 90 minuter mot HJK Helsingfors i torsdags, men har haft problem med baksida lår och körde enbart rehab när laget tränade under lördagen.

- Vi får se hur han känner själv och hur vi gör där. Man får balansera kort sikt mot lång sikt, säger Jörgen Lennartsson.

Kände han av skadan efter mötet med HJK?
- Inte så mycket, men lite grann, säger Lennartsson.

Som om inte det vore nog är Tobias Hysén fortfarande ett osäkert kort. Stjärnan, som ska bli pappa för tredje gången, flög inte med laget till Europa League-mötet med HJK Helsingfors i veckan och tränade inte alls under lördagen.

- Hans fru har fått värkar. Antingen är han på BB eller på väg dit. Hon hade i alla fall fått värkar vilket gjorde att han inte kunde komma hit och träna, säger Lennartsson som ändå hoppas att 34-åringen ska kunna spela mot Djurgården.

- Jag tror att han är med i morgon (läs måndag). Jag hoppas att det löser sig under dagen eller natten så att han är med oss.

Om det inte löser sig?
- Han kommer inte åka till Stockholm om han är påväg att få barn.

Vad gäller den övriga truppen så är Sören Rieks avstängd och Patrik Karlsson Lagemyr borta på grund av en fotskada.

- Han fick en stämpling mot Jönköpings Södra. Vi trodde inte att det var så allvarligt, men det visade sig vara värre än vi trodde. Han satt på bänken senast, men det har inte blivit bättre sedan dess. Snarare sämre, säger Lennartsson som inte vet hur länge talangen blir borta.

Publicerad 2016-08-07 kl 13:18
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons