Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
2v

Hysén och Thelin prisas – utses till årets spelare och ledare av Elitdomareklubben

Foto: Bildbyrån

Tobias Hysén gör sin sista allsvenska säsong.
Då tilldelas han Elitdomarklubbens pris som årets spelare.

På söndag gör Tobias Hysén sin sista match i IFK Göteborg. Tidigare i höstas meddelade 36-åringen att säsongen blir hans sista och han har dessutom deklarerat att hemmamötet med Malmö FF blir hans sista.

Hyséns sista säsong i Blåvitt har varit allt annat än lyckad. Laget ligger på 13:e plats i tabellen och anfallaren har bara svarat för ett mål på 20 matcher. Men Blåvitt-anfallaren kan glädja sig ändå.

På fredagen rapporterar TT att Hysén tilldelas Elotdomareklubbens utmärkelse till årets spelare.

"Under flera år visat sig vara en spelare som trots mycket passion och engagemang på planen uppträder på ett professionellt och respektfullt sätt mot oss domare.”, lyder motiveringen.

Förutom Hysén tilldelas också Jimmy Thelin priset som årets ledare. Detta för att han i både med och motgång behåller lugnet och förblir saklig.

FAKTA

Elitdomareklubben

Elitdomareklubben i fotboll, EDK, är en intresseorganisation som bildades 1977. EDK består av domare i allsvenskan och superettan samt assisterande FIFA-domare.

Förutom Hysén tilldelas också Jimmy Thelin priset som årets ledare. Detta för att han i både med och motgång behåller lugnet och förblir saklig.

Källa: elitdomareklubben.se

Publicerad 2018-11-02 kl 09:52
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons