Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Hyséns agent - ”Hertha Berlin? Stämmer inte''

Vart spelar Tobias Hysén nästa säsong? Det har ryktats om Hertha Berlin. I dag dementerar hans agent uppgifterna.

Det har varit många turer kring vart Tobias Hysén spelar nästa säsong. Som delad allsvensk skytteligavinnare har ryktena varit många under hösten. Intresset har hela tiden växt.

Minst halvdussinet klubbar har följt Hysén under höstperioden, där Hertha Berlin sett ut som det mest konkreta spåret.

Men att 27-åringen skulle vara på väg till Berlin dementeras nu av hans agent Jonas Svensson.
- Det stämmer inte. Det finns inget konkret intresse från någon klubb ännu om man säger så. Det finns inget på bordet idag, säger han till FotbollDirekt.se.

Men Tobias Hysén låter ändå mer och mer inställd på en flytt. Svensson låter hoppfull om att seriösa bud lär vara på väg.
- Ja, dyker det upp ett bra bud och en intressant klubb så vill han det. Under transferfönstret som öppnas från och med den 1 januari kanske det kommer några intressanta bud.

Men något speciellt land, eller klubb jobbar inte agenten på. Hysén med 18 mål den gångna säsongen är tvärtom öppen för det mesta, bara klubben och sammanhanget är tillräckligt seriöst och stort.
- Först måste det komma ett bud innan vi diskuterar vilka klubbar som kan vara intressanta. Han har inte sagt någonting om en specifik klubb som han skulle vilja spela i, säger Svensson.

Publicerad 2009-12-08 kl 10:15
Annons
Annons
Annons