BELGIEN

Guillermo Molins, Anderlecht, 0/0
En korsbandsskada håller Molins borta från spel till efter nyår.

Behrang Safari, Anderlecht, 13/0
Anderlecht spelar på tisdagskvällen borta mot Mons och hur det gick i den matchen och för Safari meddelas i nästa veckas proffskoll.

Fredrik Stenman, Club Brügge, 0/0

Alltjämt borta på grund av skada.

Michael Almebäck, Club Brügge, 18/0

Annandagsfotboll inte bara i England, utan även i Belgien där Club Brügge mötte Zulte-Waregem och vann med 1-0. Almebäck spelade hela matchen.

Marcus Andreasson, Lierse, 1/0
Lierse mötte Beerschot på bortaplan i en match som slutade 0-0. Ingen plats i matchtruppen denna gång för Andreasson.

Patrick Amoah, Oud-Heverlee Leuven, 9/1
För andra matchen i följd var Amoah utanför OH Leuvens matchtrupp. Denna gång i 2-2-matchen borta mot Mechelen.

ENGLAND

Martin Olsson, Blackburn 11/0
Intensiv spelperiod i England just nu. Blackburn föll med 1-2 mot Bolton förra tisdagen. Olsson inte med på grund av en efterhängsen skada i baksidan av ena låret. Inte heller på annandag jul blev det spel för Olsson när Blackburn nådde 1-1 mot Liverpool på bortaplan.

Sebastian Larsson, Sunderland 15/5
Sunderland vann med 3-2 borta mot QPR i onsdags. Givetvis var Larsson inblandad i segern i allra högsta grad. Det var på en frispark från Olsson som dansken Nicklas Bendtner tryckte in 1-0 i den 19:e minuten på en distinkt nick. 6/10 gav Skysports i betyg för den insatsen av Larsson, som byttes ut i den 75:e minuten. På annandagen blev det 1-1 mot Everton, då spelade Larsson hela matchen och hade även i den matchen ett par farliga frisparkar som hade kunnat resultera. 7/10 blev betyget hos Skysports och omdömet "Hotade med sina frisparkar".

Jonas Olsson, West Bromwich 17/1
West Bromwich vann med 3-2 borta mot Newcastle i onsdags. Olsson spelade hela matchen utan att göra något speciellt större väsen av sig. 6/10 i betyg hos Skysports som kort och gott lämnade omdömet "medel". På annandagen mot Manchester City hjälpte Olsson till att hålla nollan i mötet som slutade 0-0. Olsson blockerade bort ett par fina möjligheter i bra lägen. Skysports var mycket nöjda med Olssons insats och tilldelade honom betyget 8/10 för densamma. "Solid" var det enkla omdömet från Skysports betygssättare denna gång.

Alexander Kacaniklic, Fulham 0/0
Var på väg att få chansen i A-truppen men har åter glidit en bit ifrån densamma igen.

Samuel Adjei, Newcastle, 0/0
Får alltjämt vänta på sin chans i A-truppen.

Ole Söderberg, Newcastle 0/0, 0 hållna nollor
(tidigare utlånad till Chesterfield 2/0, 0 hållna nollor och utlånad till Darlington 6/0, 3 hållna nollor).

Tillbaka hos Newcastle efter utlåningen till Chesterfield.

Oscar Jansson, Tottenham 0/0, 0 hållna nollor
Väntar alltjämt på sin chans hos "Spurs" eller att bli utlånad till en annan klubb.

Bojan Djordjic, Blackpool 0/0
Platsar inte hos Blackpool och har aviserat att han är sugen på en flytt tillbaka till allsvenskan.

SKOTTLAND

Daniel Majstorovic, Celtic, 14/0
Majstorovic väntas bli borta en bit in på 2012 på grund av sin okbensskada. Han missade således Celtics match på julafton mot Kilmarnock. I den matchen fick tidigare AIK-anfallaren Mohamed Bangura börja på avbytarbänkne men hoppa in i den 65:e minuten. Han lämnde dock planen utan att göra mål när Celtic vann med 2-1.

Mikael Lustig, Celtic 0/0

Tillgänglig för sitt nya lag från 1 januari 2012.

Billy Berntsson, Kilmarnock, 0/0.

Ännu ingen svensk flagga synlig i Kilmarnocks matchtrupp. I helgen mötte laget Celtic och förlorade med 1-2.

ITALIEN

Mikael Antonsson, Bologna, 7/0
Antonsson fick även mot Roma i mitten av förra veckan, börja på avbytarbänken. Han fick dock hoppa in i den 78:e minuten. För kort speltid för betyg från goal.com i matchen som Roma vann med 2-0.

Andreas Granqvist, Genoa, 10/0
Granqvist fick inget bra julfirande, då Genoa i onsdags förlorade med hela 1-6 borta mot Napoli. Granqvist spelade hela matchen och fick redan i den nionde minuten titta på domarens gula kort. Tillsammans med georgiern Kakha Kaladze fick Granqvist sämst betyg av alla spelare på planen av goal.com, nämligen 4/10.

David Stevic, Genoa 0/0

Får vänta ett tag till på sin debut för Genoa.

Albin Ekdal, Cagliari 8/0
Tillbaka i matchtruppen och spel från start mot Milan i tisdags. Ekdal gjorde en okej insats och var nära att bli målgörare i den 14:e minuten men hans skott räddades av Chrisitan Abbiati i Milan-målet. Ekdal byttes ut i den 79:e minuten. 5,5/10 tyckte goal.com att den tidigare BP-mittfältarens insats var värd.

Sebastian Eriksson, Cagliari 0/0

Eriksson får vänta på debuten hos Cagliari.

Tibor Cica, Cesena 0/0
Får vänta ett tag till på sin debut.

Carlos Garcia, Juventus 0/0
Ännu inte riktigt aktuell för spel i A-laget.

Zlatan Ibrahimovic, Milan 13/11
"Ibra" fortsätter att leverera i Milan. Mot Cagliari fastställde han slutresultatet till 2-0 på ett sedvanligt elegant sätt. Han var planens dominant och fick överlägset bäst betyg av goal.com, där han tilldelades betyget 7,5/10. Den näste bäste spelaren på planen fick 6,5/10.

Agon Mehmeti, Palermo 0/0
Är spelklar för Sicilien-klubben från och med 1 januari 2012.

David Löfquist, Parma 0/0
Är spelklar för Parma från och med 1 januari 2012.

Joel Ekstrand, Udinese, 6/0
Utanför matchtruppen mot Juventus (oavgjort 0-0).

Linus Hallenius, Padova, 4/0 (utlånad från Genoa)

Uppehåll i Serie B fram till fredag 6 januari 2012.

André Möllestam, Lumezzane, 1/0
Uppehåll i Lega Pro 1 fram till 8 januari 2012.

TYSKLAND

Oscar Wendt, Borussia Mönchengladbach, 3/0
Uppehåll i Bundesliga fram till helgen 20-22 januari 2012.

Matias Concha, Bochum 0/0

Uppehåll i Bundesliga 2 fram till helgen 3-5 februari 2012.

Andreas Johansson, Bochum 9/0

FRANKRIKE

Kim Källström, Lyon, 16/0
Lyon mötte Valenciennes på bortaplan i onsdags och förlorade med 0-1. Källström spelade hela matchen.

Petter Hansson, Monaco, 13/0

Ännu en poäng för Monaco när laget spelade 0-0 mot Clermont i tisdags. Hansson spelade hela matchen.

SPANIEN

Kennedy Bakircioglu, Racing Santander, 2/0
Uppehåll till i spanska ligan till 7 januari 2012.

Henok Goitom, Almeria, 17/3
Uppehåll i Segunda Division till 7 januari 2012.

GREKLAND

Markus Jonsson, Panionios, 8/0
Uppehåll i den grekiska ligan till 3 januari 2012.

Olof Mellberg, Olympiakos, 8/1

TURKIET

Gustav Svensson, Bursaspor, 6/0
Den förskjutna seriestarten har gjort att man tryckt in många matcher på kort tid i den turkiska ligan och matcher spelades bara ett par dagar innan julafton. Bursaspor spelade 2-2 borta mot Gaziantepspor. Gustav Svensson spelade från start men byttes ut i den 75:e minuten. Ett av Bursaspors två mål gjordes av Teteh Bangura, som därmed gjorde sitt fjärde mål efter flytten till Turkiet.

Erkan Zengin, Eskisehirspor, 11/0
Skadekänning höll Zengin borta mot Mersin Idmanyurdu. Matchen slutade 0-0.

Johan Elmander, Galatasaray, 15/6
Galatasaray vann med 1-0 mot Manisaspor. Elmander spelade 90 minuter men lämnade planen utan tillverkat mål.

Labinot Harbuzi, Genclerbirligi, 4/0

Har tröttnat på tillvaron nere i Turkiet och har brutit kontraktet med klubben.

Samuel Holmén, Istanbul BB, 17/3
Holmén fick börja matchen mot Genclerbirligi (förlust 0-4) på avbytarbänken men fick hoppa in i den 38:e minuten. Kunde dock inte sätta något större avtryck i matchbilden.

Emir Kujovic, Kayserispor, 2/0
Kujovic fick göra sitt andra framträdande för säsongen när han hoppade in i den 85:e minuten mot Anakaragucu (seger 3-0).

KROATIEN

Walid Atta, Dinamo Zagreb, 0/0
Vinteruppehåll i den kroatiska ligan till helgen 18-19 februari 2012. Dinamo leder ligan efter 17 omgångar med sex poängs marginal ned till tvåan Hajduk Split.

Luka Mijaljevic, Istra 6/1
Vinteruppehåll i den kroatiska ligan till helgen 18-19 februari 2012. Istra ligger på tolfte plats i tabellen, vilket faktiskt innebär nedflyttningsplats i den 16 lag starka ligan.

BULGARIEN

Fredrik Risp, Levski Sofia, 3/0
Efter 15 omgångar av 30 omgångar har den bulgariska ligan tagit vinteruppehåll. Levski parkerar på fjärde plats i tabellen.