Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/IFK GÖTEBORG

Alvbåge om AIK:s kampanj: "Rapace var bäst i Skyfall där han inte har repliker"

Foto: Scanpix

AIK har presenterat en ny kampanjvideo – där stoltserar klubben med Ola Rapace.
- Han var som bäst i Skyfall där han inte har någon replik, säger IFK Göteborgs målvakt John Alvbåge till fotbollskanalen.se.

På måndagen höll AIK en presskonferens för att berätta om nya kampanjen ”Vi är inte ni” som bland annat går ut på att sälja 17 500 årskort. Dessutom kommer det att stå AIK mot ”Inte AIK” på biljetterna i hemmapremiären mot IFK Göteborg, en syrlig passning till den blåvita rivalen.

- Jag står bakom min klubb, men jag tycker att det ska vara rivalitet. Det ska vara gnabb, tjafs och snack inför säsongen. Jag har inget emot det. Mer sånt här från supportrarna, det höjer temperaturen på allsvenskan, säger John Alvbåge till fotbollskanalen.se.

- Det är bara att lyfta på hatten för vissa klubbar, som det MFF gjorde med stjärnorna på matchtröjan. Det blev en jävla grej och jag tror att Malmö skrattar när vi lägger energi på det. Många klubbars supportrar är smarta och det är kul när man försöker retas lite.

Så du tar inte illa upp med att ni blir ”Inte AIK” på matchbiljetten?

- Jag bryr mig inte ett skvatt. Det är lite kul. Temperaturen höjs med mer rivalitet. Det kryddar ligan i längden.

John Alvbåge är ett stort fan av film och så här tycker han om att AIK stoltserar med skådespelaren Ola Rapace som berättarröst i den nya kampanjvideon:

- Han må vara AIK och jag älskar film. Det är bara coolt om han ställer upp och kryddar allsvenskan. Jag står inte bakom AIK, men jag står bakom att temperaturen höjs. Att det blir mer snack och mer puls, och om Ola och AIK kan bidra med det så är det bara skoj. Mer sånt.

Hur är Ola Rapace som skådespelare?

- Han var som bäst i Skyfall där han inte sa någonting. Skämt å sido, han är väl skön. Jag ser fram emot hans nya film, Tommy. Även om han är AIK så ska jag gå på filmen och betala för min biljett.

Har ni någon bättre skådespelare inom IFK Göteborg?

- Sven Wollter gjorde en likanade grej för oss för inte så längesedan. Det är inte många som slår honom på fingrarna. Sedan är ju Lasse Brandeby den största av alla. Han måste vara den största svenska skådisen genom tiderna. Det är oändligt många som skådisar som håller på Blåvitt.

Publicerad 2014-03-10 kl 15:12
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons