Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/IFK GÖTEBORG

Blåvitt nobbade Freddy Adu: ”Inte lyckats någonstans sedan han slog igenom”

Foto: SCANPIX

Freddy Adu, här med grekiska Aris tröja.

Freddy Adu är aktuell för spel i Sverige. Den förre supertalangen har bland annat blivit erbjuden till IFK Göteborg, som valt att tacka nej till Adu.
- Vi nobbade ganska tidigt, säger sportchefen Mats Gren till Fotbollskanalen.

På mitten av 2000-talet sågs han som världens största talang. Som 14-åring debuterade han i MLS och fick stämpeln som ”den nye Pelé”.

Men Freddy Adus karriär har inte blivit vad alla trott och hoppats på. Under de senaste åren har han gått från klubb till klubb utan att lyckas och senast tillhörde han FK Jagodina i Serbien. Nu är den offensive mittfältaren/anfallaren klubblös och aktuell för spel i Sverige.

Agenten Denis Celebic har i alla fall jobbat på att hitta en klubb åt 25-åringen i Skandinavien. För lite mer än en vecka sedan sa Celebic att en affär var på gång med en svensk klubb.

- Jag hoppas att det blir klart inom tio dagar, sa agenten till fotbollskanalen.se då.

Enligt uppgifter till fotbollskanalen.se var det IFK Göteborg som Celebic hoppades få Adu till. Men efter att Blåvitts sportchef Mats Gren kollat upp amerikanen valde han att tacka nej till den förre supertalangen.

- Vi blev erbjudna honom och en rad spelare, men vi nobbade ganska tidigt. Han har ju egentligen inte lyckats någonstans sedan han slog igenom, kommenterar Gren för fotbollskanalen.se.

Tidigare har även GIF Sundsvall tackat nej till Adu.

Publicerad 2015-03-09 kl 16:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons