Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/IFK GÖTEBORG

Blåvitt nobbade talang - fortsätter följa Lundemo

IFK Göteborg kommer fortsätta följa Lilleströms Marius Lundemo, som man försökte köpa loss i vintras.
- Han är självklart en spelare som vi fortsätter titta på, säger sportchefen Mats Gren till fotbollskanalen.se.

I januari försökte IFK Göteborg värva Marius Lundemo från norske Lilleström. Blåvitt la flera bud på den 20-årige centrale mittfältaren, men Lilleström stod på sig och nekade alla förslag.

Men IFK har inte gett upp hoppet om Lundemo för framtiden. Den allsvenska klubben har kvar norrmannen på sin lista över intressanta spelare.
- Vi kommer fortsätta följa honom. Det är ju inte så svårt att åka upp till Oslo för att titta på matcherna. Det kommer vi självklart göra, säger sportchefen Mats Gren till fotbollskanalen.se.

- Sen får vi se lite vad som händer. Vi får se lite hur vårt behov är och vi måste vara beredda på alla positioner om det dyker upp skador eller det är så att någon blir såld. Självklart är det en sådan spelare vi kommer fortsätta titta på, fortsätter Gren om Lundemo.

Men en som inte ser särskilt aktuell ut för IFK Göteborg framöver är Francois Narbón, som fick avbryta ett provspel med Blåvitt i januari på grund av skada. Även han är 20 år och central mittfältare.

Narbón, som har en a-landskamp för Panama på meritlistan, kommer inte få en andra chans i IFK nu när han är frisk eller till sommaren.
- Vi skulle ha kunnat titta på honom nu och tagit in honom till oss också, fram till sista mars. Men vi kommer ju få hit Ghana-spelarna (Sabah Lawson och Kasim Prosper) i sommar och Lawson är ju en central mittfältare. Så vi har tre stycken spelare där och även några yngre som är duktiga. Vi har Oskar Jansson född 1998 och Oscar Kindlund född 1997, så vi kände lite att vi inte vill plocka hit honom, säger Mats Gren.

- Även om han är väldigt duktig också och kommer spela U20-VM i Nya Zeeland, så kände vi att vi absolut inte ska blockera något för våra egna. När vi har två yngre på tillväxt så blir det lite fel. Har vi tagit in Lawson så får vi stoppa där.

Publicerad 2015-03-26 kl 06:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons