Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/IFK GÖTEBORG

Blåvittstjärnan skadad – men vägrar ge upp Djurgårdsmatch

Philip Haglund är skadad och riskerar bli borta i flera veckor. Blåvittmittfältaren har fått en bristning i låret.
- Tyvärr ser det ut som att jag blir borta ett tag, säger Haglund.

Mikael Dyrestam och Hjalmar Jonsson är redan borta – nu kommer nästa skadesmäll för IFK Göteborg. Mittfältaren Philip Haglund gick sönder i träningsmatchen mot Århus i måndags. Haglund sträckte låret efter ett misslyckat skottförsök och tvingades bryta i halvtid. I går kom besked efter magnetröntgen.

Det var i måndagens träningsmatch mot danska Århus som Haglund tvingades bryta i halvtid efter att ha känt hur det sträckte till ordentligt i ena låret efter att ha missat bollen i ett skottförsök.

– Tyvärr visade den på en bristning i framsida lår, i en av musklerna. Det här var nog det sämsta utfallet som undersökningen kunde ge, inte bra alls, säger Haglund till GT.

– Det är en blödning och en del muskelsidor har gått av.

Det är oklart hur länge han blir borta, men det lär bli en-två veckors frånvaro. Haglund vägrar dock ge upp tanken på att spela i tisdagens omstart mot Djurgården.

– Tyvärr ser det ut som att jag blir borta ett tag. Det snackas om 1-2 veckor, men jag vägrar ju att ge upp spel på tisdag mot Djurgården. Men det är lite sån som jag är, säger Haglund.

– Vi körde lite rehab i dag och försökte reta muskeln lite. Men jag får väl gå på rehabiliteringen och sedan försöka öka så mycket det bara går, utan att riskera att skada muskeln ytterligare.

Publicerad 2012-06-28 kl 11:26
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons