Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/IFK GÖTEBORG

Bojanic och Waehler i Blåvitts derbytrupp

Darijan Bojanic i duell med IFK Göteborgs Daniel Sobralense.

I fredags presenterade IFK Göteborg Darijan Bojanic.
På lördagen togs han ut i truppen mot Häcken.

På söndag kan Darijan Bojanic få göra debut i IFK Göteborg. 18-åringen presenterades i fredags och på lördagen blev han uttagen i truppen till matchen mot Häcken.

En annan glad nyhet för IFK Göteborg är att Kjetil Waehler är med i truppen för första gången efter sitt nyckelbensbrott som han fick i en landskamp med Norge i våras.

- Bra känsla. Vi har haft ett antal matcher med bra offensiv, där dock försvarsspelet inte fungerat lika bra och där vi släppt in en del enkla mål. Där ska vi bli bättre, säger assisterande tränaren Magnus Edlund till klubbens hemsida.

- Slår vi Häcken är vi åter med i toppen. Så enkelt är det. Efter en tyngre period känns det som det börjar lätta igen, säger Adam Johansson.

IFK Göteborgs trupp: John Alvbåge, Marcus Sandberg, Emil Salomonsson, Hjalmar Jonsson, Mikael Dyrestam, Logi Valgardsson, Kjetil Waehler, Adam Johansson, Karl Bohm, Pontus Farnerud, Lasse Vibe, Jakob Johansson, Sam Larsson, Philip Haglund, Darijan Bojanic, Robin Söder, Tobias Hysén, Gustav Engvall.

Publicerad 2013-08-03 kl 13:44
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons