Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/IFK GÖTEBORG

Dansk tränare aktuell för Göteborg - "Känner honom sedan tidigare"

Foto: SCANPIX

Jörgen Lennartsson har pekats ut som Mikael Stahres efterträdare. Men enligt BT är den danske tränaren Troels Bech nu aktuell för posten.
- Jag känner honom sedan min tid i Danmark, men kan inte kommentera namn, säger IFK:s sportchef Mats Gren till FotbollDirekt.se.

Mikael Stahre fick trots en andraplats i allsvenskan sparken från tränarjobbet i IFK Göteborg. Klubben letar nu efter en ersättare, och där har Jörgen Lennartsson pekats ut som huvudvalet.
- Jag är inte klar för IFK Göteborg eller någon annan klubb. Jag har däremot fått ett antal förfrågningar inför nästa säsong och det är vad jag behöver fundera på den närmaste tiden framöver. Sedan kommer du att ställa en rad frågor, men i dagsläget finns ingenting mer att kommentera, har Lennartsson tidigare sagt till fotbollskanalen.se.

Nu kommer uppgifter från BT att den danska tränaren Troels Bech är aktuell för ett tränarjobb i Göteborg. Enligt tidningen så ska det vara tal om ett delat ledarskap där Bech och Lennartsson kan komma att ha ansvaret.
- Jag väljer det tråkiga valet och säger inga kommentarer, säger Bech till BT.

Göteborgs sportchef Mats Gren säger att han hoppas på att kunna presentera klubbens nya tränarval inom kort. Och Troels Bech känner han sedan tidigare.
- Jag känner Troels sedan min tid i Danmark. Men i nuläget kan jag inte kommmentera några namn, säger han till FotbollDirekt.se.

Publicerad 2014-11-18 kl 15:55
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons