Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/IFK GÖTEBORG

Gerzic trött på att inte få spela

Foto: Conny Sillén / SCANPIX

Nordin Gerzic kom till Blåvitt 2012 som en frälsare värd 7 miljoner. Men genombrottet har inte kommit och nu kan mittfältaren lämna.

- Jag vill spela. Får jag inte det får jag kolla på alternativ, säger Gerzic till GP.

Han var en av allsvenskans största värvningar 2012. Nordin Gerzic - mittfältsgeneralen från Örebro skulle styra upp IFK Göteborgs mittfält.Men tidiga skador gjorde att Gerzic inte riktigt kom in i klubben och när han väl var frisk fick han inte tränaren Mikael Stahres förtroende.

– Det är klart det är jävligt jobbigt. När du kommer till en ny klubb vill du ha en bra start – och det är det sista du kan säga att jag har fått i IFK, säger Gerzic till GP.

IFK Göteborg har ett av Allsvenskans bästa innermittfält - Philip Haglund, Jakob Johansson, Pontus Farnerud och just Nordin Gerzic konkurrerar om två positioner.

– Jag känner mig jävligt bra – och då vill jag spela. Fotboll spelas inte på träning, fotboll spelas på match. Det är där poängen hämtas hem. Och det är där det måste släppa. Det har inte gått så bra på matcherna, det kan jag inte påstå, säger Nordin Gerzic.

Om mindre än två veckor öppnar det svenska transferfönstret.

– Jag vill spela. Det är så det är. Jag har inga planer på att flytta härifrån, men blir det att jag inte får spela får jag kolla ... så är det. Samtidigt trivs jag bra här. Jag vill spela, det är vad det handlar om, säger Gerzic.

Publicerad 2013-07-03 kl 09:46
Annons
Annons
Annons