Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/IFK GÖTEBORG

Grens dystra besked om "Mr X": "Han blir kvar till sommaren"

Jakten på "Mr X" går vidare för IFK Göteborg. Enligt uppgifter till fotbollskanalen ska klubben varit ute efter isländske Birkir Bjarnasson.
– Vi har varit och tittat, men han blir kvar till sommaren, säger Mats Gren till fotbollskanalen.

I söndags kunde fotbollskanalen berätta att Mats Gren tröttnat på de utdragna diskussionerna med mittfältaren och hans klubb. Sportchefen har satt en deadline när han vill ha besked. Enligt uppgifter till fotbollskanalen har IFK Göteborg visat intresse för den isländske mittfältaren Birkir Bjarnasson i Pescara. Något som Mats Gren bekräftar.

– Vi har tittat på flera spelare, Birkir spelar ju regelbundet därborta och blir kvar till sommaren då hans kontrakt går ut. Det skulle bli alldeles för dyrt att lösa en mittfältare som får speltid för bara några månader, säger Gren.

Tröttsamt att mittfältsjakten drar ut på tiden?
– Otroligt frustrerande, man vill ju vara klar. Men jag har ju satt en deadline och jobbar även på några andra spår ifall det inte skulle bli något.

Är det klubben, spelaren eller bägge som gör att de drar ut på tiden?
– Just vad det är som gör att det tar tid vill jag inte gå in på, det är lite diskussioner där vi inte är överens ännu.

I dagsläget har IFK Göteborg endast två anfallare då Gustav Engvall dras med skadeproblem. Att Mats Gren även letar efter en till anfallare är ingen hemlighet.

– Vi vill ju få in en anfallare till, tre anfallare i truppen är för lite. Får vi en skada så står vi där med två anfallare, och bägge ska ju spela då. Helst vill man ju ha in en utvecklingsbar spelare men det brukar kosta. Vi tittar på flera olika spår, däribland våra egna ungdomar om det finns någon där.

Publicerad 2015-03-04 kl 17:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons