Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/IFK GÖTEBORG

Haglund efter kollapsen:"Jag fick inte luft"

Foto: Scanpix

Philip Haglund

IFK Göteborg krigade sig till en seger mot Halmstad. Sedan segnade Philip Haglund ned i spelartunneln.

– Jag fick inte luft, jag andades bara fortare och fortare, säger Haglund till fotbollskanalen.se

Det var knappt, men Göteborg kunde besegra Halmstad med 1-0. Matchen ute i strålande solsken hade dock tagit hårt på spelarna.

– Efter matchen kände jag att jag inte mådde bra. Jag var trött, så trött att jag började gråta, beskriver Philip Haglund för fotbollskanalen.se.

– Jag gick tio, femton meter, in i spelargången när jag kände att jag inte kunde andas. Jag fick inte luft, jag andades bara snabbare och snabbare för att försöka få tillräckligt med syre, säger Philip Haglund till fotbollskanalen.

Haglund kyldes sedan ner med vatten och läkarna sa åt honom att andas lugnare. Till slut kunde Haglund resa sig och mår bra när fotbollskanalen.se når honom efter matchen. Anledningen till kollapsen ska ha varit vätskebrist, men Haglund själv har svårt att förstå det.

– Man blir ju förvånad. Det har aldrig hänt mig förut. Jag har ätit bra, druckit bra. Men de säger att det var uttmattning, mycket sol och vätskebrist. Fast jag drog i mig bra mycket vatten innan matchen, säger Haglund till fotbollskanalen.se.

Vad var det som gjorde att du sprang mer än vanligt under matchen?

– Jag sprang nog lika mycket mot Malmö, så jag vet inte vad det var som var annorlunda nu. Det har aldrig hänt mig innan, säger Haglund.

Publicerad 2013-05-11 kl 20:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons