POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
IFK GÖTEBORG

IFK har lagt nytt bud på Gren - J-Södra nobbar

IFK Göteborg hoppas fortfarande att man ska kunna lösa Mats Gren från J-Södra inom en snar framtid. Men J-Södra har nobbat IFK:s senaste bud.
- Budet är inte tillräckligt bra, säger J-Södras ordförande Sune Lantz till GP.

Historien kring Mats Grens klubbadress har varit en utdragen soppa. Först var han klar för IFK, sen skulle han bli kvar, sen var det klart igen. När Jönköping Södra slog fast att han skulle bli kvar säsongen ut såg det ut som att det var så det skulle bli. Men IFK Göteborg har inte gett upp jakten på Gren och har lagt ett nytt bud för att få honom till klubben som sportchef.
- Vi får se hur det landar, vi har lagt ett bud som vi tycker är okej. Vi har förhoppningar om att det här ska lösa sig. Men vi har inte satt någon tidspress på Jönköping men klart att vi vill ha Mats så fort som det går, säger IFK Göteborgs klubbdirektör Martin Kurzwelly till GP.

Men J-Södra tycker fortfarande att IFK inte visat tillräckligt intresse för att ersätta deras tränare Gren med vad de anser skulle vara ett rimligt bud.
- Vi har hela tiden varit öppna för IFK men de har varit ganska långsamma i det här. De vet om vad för pris som vi har satt för att släppa Mats men det här budet är inte tillräckligt bra enligt mig, säger ordföranden Sune Lantz till GP.

Publicerad 2014-04-16 kl 17:32
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå