Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/IFK GÖTEBORG

IFK sätter deadline på Mr.X: "Vill ha besked"

Foto: Scanpix

IFK Göteborgs jakt på Mr X har dragit ut på tiden. Nu kan Fotbollskanalen berätta att Mats Gren satt en deadline.
– Ja, jag vill ha besked av spelare och klubb. Går inte att vänta hur länge som helst, säger han till Fotbollskanalen.

Att Mats Gren och IFK Göteborg har jagat en central mittfältare är nog en av Sveriges sämst bevarade hemligheter. Flera av spelarna som Gren jagat har nobbat klubben, däribland Erik Friberg och Alexander Merkel.
– Det är självklart frustrerande att spelare nobbar eller att det inte går igenom av olika anledningar. Lundemo ville ju hit men det blev för dyrt. Sen är det jobbigt när det drar ut på tiden, det kan ta otroligt lång tid ibland. Helst hade vi ju varit klara med truppen nu men jag är säker på att vi kommer lösa det här på ett bra sätt, säger Gren och fortsätter.
– Men jo, vi har satt en deadline kring den centrala mittfältaren vi har jagat nu. Exakt när vill jag inte berätta men vi måste få ett besked. För om det blir negativt besked så måste vi ju kunna gå vidare.

Lasse Vibe berättade nyligen att han valde att stanna i klubben trots uppgifter om drömlöner i Kina. Något som gör att jakten på en ny anfallare stannat av lite.
– Det stämmer, sen nu när Engvall är skadad så har vi ju bara två anfallare och det räcker inte. Vi är ute och tittar lite på anfallare så vi får se vad som kan hända där.

En som däremot inte kommer att skriva på för klubben är den kanadensiska anfallaren, Dario Zanatta som varit hos klubben på provspel under två veckor.
– Han satte sig på ett flyg hem idag så det blir inget med honom. Vi kände att han inte var redo för A-laget och det var inte aktuellt att plocka in en sådan ung spelare och sätta han i U-laget. Han har bra spelförståelse och har en hel del talang men behöver mer fysik för att kunna spela i A-laget, säger Gren.

Publicerad 2015-03-01 kl 21:38
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons