Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/IFK GÖTEBORG

Skadedrabbat Blåvitt i kamp mot klockan - Söder kan bli spelklar

Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / SCANPIX

Robin Söder

Glädjande besked för IFK Göteborg. Formstarke Robin Söder kan vara tillbaka till matchen mot Elfsborg på lördag.

– Vi jobbar för det och hoppas att vi hinner, säger Göteborgs assisterande tränare, Magnus Edlund, till fotbollskanalen.se.

Robin Söder hade gjort mål i sex allsvenska matcher i rad innan en skada tvingade honom att stå över matchen mot Syrianska. Nu kommer dock goda nyheter till Göteborgs fans. Laget siktar på att få Söder spelklar till toppmötet mot Elfsborg på lördag.

– Idag har han fått en vilodag och rehabtränat lite. Vi jobbar för att han ska vara spelklar på lördag och vi hoppas att vi hinner.  säger Göteborgs assisterande tränare, Magnus Edlund, till fotbollskanalen.se.

Varför stod han uppskriven på bänken mot Syrianska om han var skadad?

– Vi visste tidigt att han inte kunde starta, men vi ville se på uppvärmningen om han var aktuell för ett inhopp. Sedan tog vi beslutet att det var bättre att han fick vila och därför tog vi ut honom ur truppen, säger Edlund.

Det finns även vissa förhoppningar att fler skadade spelare ska hinna bli spelklara till matchen mot Elfsborg. Kjertil Waehler och Daniel Sobralense jobbar båda för att hinna bli klara tills på lördag, samtidigt som Hannes Stiller och Ludwig Augustinsson förväntas kunna göra comeback i början av nästa vecka.

 Det ser även mörkt ut för Mikael Dyrestam. Backen magnetröntgade sig under måndagen och kommer att missa mötet mot Elfsborg på grund av en bristning i baksida lår. Det är dock inte samma lår som Dyrestam tidigare har haft problem med.

Publicerad 2013-08-12 kl 22:31
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons