Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/IFK GÖTEBORG

Stabaek hoppas behålla Bradley: "En kille som gillar att fullfölja det han påbörjat"

Foto: TT

Bob Bradley pekas ut som näste IFK göteborgtränare.
Stabaek hoppas behålla amerikanen.
- Han är en person som gillar att fullfölja det han påbörjat, säger sportchefen Inge André Olsen till fotbollskanalen.se.

På lördagen avslöjade GP att IFK Göteborg, utöver Jörgen Lennartsson, även har USA:s förre förbundskapten Bob Bradley på sin lista över tänkbara ersättare till den avskedade Mikael Stahre. Och Stabaeks ordförande Espen Moe bekräftade för fotbollskanalen.se att Blåvitt visat intresse för Bradley.

- Bob berättade att Göteborg ringt honom för att boka upp ett möte, men jag vet inte om han varit där ännu. Han sade att han kanske skulle åka dit, men utfallet av det känner jag inte till. Det jag vet är att IFK och flera andra klubbar visat intresse för honom. Vi har en god dialog med honom, säger Moe.

Den som egentligen "äger frågan" hos den norska klubben är sportchefen Inge André Olsen, som för närvarande befinner sig på ett utlandsuppdrag i Brasilien. När fotbollskanalen.se talar med honom vill han inte gå in på vilka diskussioner som förs med Bradley, men betonar att han hoppas på att behålla 56-åringen.

- Han har ett tvåårskontrakt med oss och det är vad vi förhåller oss till just nu. Sedan vet vi ju att saker kan ske snabbt inom fotbollen, säger Olsen.

Hur ser du på att han ska ha varit i Sverige för ett möte?
- Jag vet egentligen inte mer än vad som stått i tidningarna. Och det är mycket spekulationer där också.

Vad tror du själv att Bradley kommer att göra?
- När jag pratat med honom har jag fått känslan att han gillar det vi håller på att bygga upp tillsammans, och jag vet att Bob är en kille som gärna vill fullfölja det han påbörjat. Men vi får se hur det blir.

Publicerad 2014-11-23 kl 20:41
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons