TV: Robin Söder målskytt när Blåvitt vann enkelt

IFK Göteborg

IFK Göteborg slog enkelt Strömsgodset med 3-0.

Göteborgarna inledde Copa del Sol med en tuff match mot Sjachtar Donetsk och följde upp med strafförlust mot slovenska Ljubljana.

Efter 28 minuters spel undgick Philip Haglund sin bevakning i straffområdet och kunde möta en hörna med huvudet och förpassade bollen i mål.

Fyra minuter senare utökade Tobias Hysén till 2-0. Mattias Bjärsmyr slog ett fint inlägg från högerkanten som Hysén kunde nicka i mål.

Och i matchens slutminut kunde inhoppande Robin Söder göra 3-0 för IFK Göteborg med ett avslut från nära håll efter ett inspel från vänster från Philip Haglund.

IFK Göteborgs elva: John Alvbåge - Mikael Dyrestam, Kjetil Wähler, Hjalmar Jonsson, Ludwig Augustinsson - Daniel Sobralense, Philip Haglund, Jakob Johansson, Sam Larsson - Tobias Hysén, David Moberg-Karlsson.

Publicerad 2013-01-31 kl 15:49