POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
IFK GÖTEBORG

Tyst från IFK: "Men jag vill helst av allt stanna"

Han sitter på ett utgående kontrakt och har inte hört ett ljud från IFK Göteborg, men hoppas fortfarande på en förlängning.
– Det är ingen hemlighet att jag helst av allt vill spela i Blåvitt, säger Hannes Stiller.

I augusti för ett år sedan skrev han på ett nytt kontrakt med IFK Göteborg. Nu sitter alltså Hannes Stiller på ett utgående avtal och det är inte säkert att den 34-årige anfallaren kommer att fortsätta i Blåvitt.

– Jag vet lika lite som du vet och jag har inte pratat med IFK på det sättet heller, om en fortsättning eller så. Jag har mest fokuserat på att reda ut den situationen vi hamnat i, men samtidigt tänker man på det emellanåt. Rent generellt så vill jag gärna fortsätta spela fotboll, säger Stiller till FotbollDirekt.se.

Men du har alltså fortfarande inte hört något, borde det inte betyda något?
– Nej, det behöver det väl inte. Jag kan tänka mig att, framförallt, Håkan (Mild, sportchef) har haft annat att tänka på och de vet väl ganska väl var de har mig. Det är ingen hemlighet att jag helst av allt vill spela i Blåvitt, men skulle jag inte kunna göra det så får jag kolla på annat.

I år har Stiller fått starta i fyra matcher och gjort 15 inhopp.

– Jag hade gärna spelat mer från start än vad jag gjort, men jag har en bra dialog med tränaren (Mikael Stahre) och sådär. Jag trivs jättebra i föreningen och känner att jag bidrar på en mängd olika sätt, och jag har inga problem med att sitta på bänken någon gång. Det är inget som gör att jag inte vill stanna.

Hur känns kroppen, håller den i allsvenskan under några år till?
– Ja, det tycker jag absolut. Jag har inga problem fysiskt och känner att jag har ett, två eller tre år kvar kanske, men det kan vända snabbt. Men just för tillfället känns det så, avslutar veteranen.

Publicerad 2012-09-09 kl 21:49
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå