Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/IFK GÖTEBORG

Uppgifter: Bradley erbjuden tränarjobbet - men nobbade Göteborg

Foto: TT

IFK Göteborg fortsätter jakten på en ny tränare. Enligt Sportbladet har Bob Bradley erbjudits jobbet, men tackat nej då han inte fick välja assisterande tränare själv.
- Vi hoppas kunna presentera en ny tränare i mitten av nästa vecka, sa Mats Gren till fotbollskanalen.se i lördags.

Sedan Mikael Stahre fick sparken från IFK Göteborg har turerna varit många kring vem som blir hans ersättare.
Sportbladet gick för tre veckor sedan ut med att Jörgen Lennartsson var klubbens förstaval att ta över tränarjobbet. Men processen har dragit ut på tiden och under de senaste veckorna har Ole Gunnar Solskjaer och Troels Bech uppgetts vara akutella för klubben.

I helgen slängdes så ett nytt namn in i leken då USA:s förre förbundskapten Bob Bradley nämndes som aktuell för att ta över Göteborg.
- Bob berättade att Göteborg ringt honom för att boka upp ett möte, sa Stabaeks ordförande Espen Moe till fotbollskanalen.se då.

Nu uppger Sportbladet att Bradley blivit erbjuden ett kontrakt av Blåvitt. Och först ska amerikanen ha tackat ja, med förutsättning att han själv fick välja assisterande tränare. När Göteborg sa nej till villkoret ska Bradley ha nobbat erbjudandet.

I IFK Göteborg finns Magnus Edlund som assisterande tränare och han ser ut att bli kvar i den rollen.

Turerna med Bradley sägs vara anledningen till varför tränarprocessen dragit ut på tiden. Sportchefen Mats Gren har inte velat kommentera uppgifterna om amerikanen.
- Jag kan inte kommentera det för närvarande, vi befinner oss i ett skede där jag inte vill prata om varken den ena eller den andra kandidaten. Men vi hoppas kunna presentera en ny tränare i mitten av nästa vecka, sa Mats Gren till fotbollskanalen.se i helgen.

Publicerad 2014-11-24 kl 14:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons