Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN/IFK GÖTEBORG

Vibe ligger lågt om Kina - "Inga kommentarer"

Foto: Scanpix

Lasse Vibe

IFK Göteborg ska enligt uppgift ha sagt ja till ett bud från Tianjin Teda. Nu är det upp till Lasse Vibe att själv ta ett beslut. Särskilt sugen på att prata om det är han inte.
– Jag har inga kommentarer, säger han efter tisdagens träningspass.

Först kom uppgifter från dansk media om att Lasse Vibe hade skrivit på för den kinesiska klubben. Uppgifter som dementerades men blossades upp på nytt efter att GP skrivit att IFK accepterat ett bud på sin skyttekung. Uppgifter som Mats Gren kommenterade för Fotbollskanalen med ”Det kan jag inte kommentera, mer än att vi haft kontakt med en klubb". Lasse Vibes egna besked lär dock dröja.

– Inga kommentarer, säger han efter träningen.

Något nytt som dykt upp? Något du har att ta ställning till?

– Inga kommentarer.

Något som förändrats i din syn på en flytt?

– Inga kommentarer.

IFK Göteborgs tränare, Jörgen Lennartsson har tränat Vibe i drygt tre månader. Månader som kantats av rykten kring den danske landslagsanfallaren. Lennartsson är dock inte sen med att hylla sin skyttekung.

– Vi pratar lite då och då, under den tiden jag känt honom har han varit exemplarisk. Ett superproffs. Det är klart jag vill ha kvar honom, som tränare vill man behålla alla sina spelare för att få ihop ett så bra lag som det går, säger Lennartsson.

Publicerad 2015-02-24 kl 17:11

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER