IFK Norrköping vann stort över Örebro - Adegbenro tvåmålsskytt

IFK Norrköping ställdes mot Örebro SK i allsvenskan.
Och det blev en enkel seger (3-0).
Noll mål och en poäng på fyra matcher för ÖSK.

Se målen från TV4-Sportens sändning i spelaren ovan.

IFK Norrköping bortaspelade under söndagseftermiddagen mot Örebro SK på Behrn Arena. Den här eftermiddagen fick bland annat Pekings anfallstalang Carl Björk chansen från start.

IFK Norrköping skulle sätta dit det första målet i matchen efter en frispark som Abdulrazaq Ishaq nickade tillbaka in framför mål och Samuel Adegbenro stötte in vid mållinjen. Målet var det sista som hände i den första halvleken.

I den andra halvleken skulle Peking även utöka ledningen. Isak Bergmann Johannesson piskade in ett inlägg från vänsterkanten som Carl Björk stötte i mål från nära håll. Minuter senare kom även 3-0 då Sead Haksabanovic hittade fram till Adegbenro som avslutade från snäv vinkel i mål.

Matchen slutade även 3-0. Detta betyder att ÖSK fortsatt inte har gjort mål under årets allsvenska säsong.

Örebro SK: Allain - Björnkvist, Almebäck, Skovgaard Larsen, Hjertstrand - Collander, Gerzic, Mårtensson, Seger - Hümmet, Gall.

IFK Norrköping: Jansson - Wahlqvist, Lund, Agardius - Ishaq, Fransson, Johannesson, Levi - Adegbenro, Björk, Haksabanovic.