Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Han kan bli näste talang att lämna Norrköping

IFK Norrköping

IFK Norrköping har kritiserats för att inte ta vara på sina talanger.
Dzenis Halilovic, 18, kan vara nästa spelare att lämna.

Foto: IFKNorrkoping.se

Dzenis Halilovic.

Muamer Tankovic, Kristoffer Olsson och Isaac Kiese Thelin. Det är bara några av landslagshoppen som har fostrats i ”Peking” men som blommade ut i andra klubbar. Nu kan ytterligare en offensiv pjäs vara på väg utomlands från klubben. Den 18-årige anfallaren Dzenis Halilovic, som till vardags tillhör IFK Norrköpings U-19 och U21-lag, har haft flera klubbar efter sig. Efter provträningar hos bland annat Bochum och Feyenoord har intresset varit stort, men ändå är Halilovic i nuläget inte aktuell för IFK Norrköpings A-lag.

– Det har förts samtal mellan mig, min agent och IFK Norrköping. Jag älskar klubben och staden och ser upp till A-lagsspelarna, men för att jag ska utvecklas känner jag att måste lämna för att få spela seniorfotboll på hög nivå, säger Halilovic till Fotbollskanalen.

ANNONS

Bochum och Halilovic hade i princip kommit överens om alla detaljer kring kontraktet, men i sista stund hörde Stuttgart av sig med ett konkret anbud.

– De har till skillnad mot Bochum sett mig som en del av A-laget vilket gör att jag och min agent måste se över de erbjudanden vi har fått.

Varför lämnar du IFK Norrköping just nu?

– Som läget ser ut ser jag inte ut att få chansen i A-laget varken i år eller nästa år. Det är redan många unga anfallare i truppen och ett eventuellt spel i farmarlaget IF Sylvia är inte aktuellt.

Publicerad 2015-01-19 kl 16:15

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto