POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

IFK-profilen: ''Det är viktigt med skräpsegrar''

INFÖR IFK NORRKÖPING-HALMSTAD:
Kontinuitet. Norrköpings Anders Wikström är övertygad om att ett och samma startlag ligger bakom den fina starten.
- Men sedan är det viktigt med skräpsegrar också som mot Trelleborg.

NORRKÖPING

Preliminär startelva: Abbas Hassan - Martin Smedberg-Dalence, Bobbie Friberg da Cruz, Anders Wikström, Mathias Florén - Astrit Ajdarevic, Petru Racu, Marcus Falk-Olander - Christopher Telo, Gunnar Heidar Thorvaldsson, Shpetim Hasani.

Skador/avstängningar: Bruno Santos, Armin Tankovic, Imad Khalili och Russel Mwafulirwa.

Han är formstarkast: Gunnar Thorvaldsson ser allt bättre ut. Har visat att han fortfarande har kvaliteterna som gav honom genombrottet när han var i Sverige senast och det förvånar oss inte om det lossnar snart för islänningen.


Citat från Norrköping:
- Jag är nöjd med både laget och mig själv, säger Norrköpings Anders Wikström till FotbollDirekt.se.
- Jag är inte överraskad av att det gått så bra men visst är det imponerande att vi så snabbt har spelat i hop ett lag.

- Det är viktigt att spela med samma lag i många matcher och det har vi gjort, vilket vi också gjort under vintern så vi har snabbare lärt känna varandra.

- Men sedan är det viktigt med skräpsegrar också som mot Trelleborg senast. Vi var verkligen inte bättre än Trelleborg men vi vann ändå. Sådant betyder mycket.

- Halmstad gör en spännande satsning men med tanke på så förryckta deras matcher varit av utvisningar så är det svårt att ha en bild av Halmstad. Men det är klart att en sådan som Joe Sise som saknas den här gången - är tung att klara sig utan.

- Men hemma ska vi vara favoriter. Vi har sett bra ut försvarsmässigt och släpper till lite och så har vi fortfarande sparkapital med spelare som saknas.


HALMSTAD

Preliminär startelva: Nauzet Perez – Emil Salomonsson, Richard Magyar, Johnny Lundberg, Marcus Olsson – Ivan Diaz, Jonas G Saevarsson – Anel Raskaj, Raul Ruiz, Michael Görlitz, – Javi Hernandez.

Skador/avstängningar: Tomas Zvirgzdauskas och Joe Sise. 

Han är formstarkast: Nauzet Pererz. En målvakt av hög klass. I skymundan Halmstads bäste spelare så här långt och på sikt ser han ut som en av landets bästa målvakter. Mycket bra mot Gais senast.

Citat från Halmstad:
- När man spelar borta är det alltid svårt, men det blir extra svårt när det är på konstgräs. Personligen tycker jag att det aldrig ska spelas fotboll på konstgräs, säger Halmstads Pep Clotet Ruiz till till Hallandsposten.

- Spelet blir helt annorlunda på konstgräs, det är inte fotboll. Men vi måste anpassa oss till alla situationer, konstaterar spanjoren.

– Norrköping har en bra trupp, en kompakt trupp som presterar väldigt bra på konstgräs. De är starka i mitten, där Astrit (Ajdarevic) är deras spelfördelare, en bra spelfördelare som gör dem starka med boll.

- Och så är de starka framåt också för de är snabba på kanterna. Så det blir inte lätt.

 

 

Publicerad 2011-04-20 kl 13:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå