Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

IFK:s succéspelare långt ifrån klar: "Inte pratat om förlängning"

Sommarlånet Hannes Stiller gör stor succé hos IFK Göteborg. Efter att anfallaren hade sänkt toppkollegan Elfsborg basunerades det ut att Stiller kommer stanna i klubben efter säsongen, men det är långt ifrån klart än.

Efter 19 superettanmål på 44 matcher med Qviding hade IFK Göteborgs sportchef Håkan Mild sett nog. I somras plockade han in 31-åringen till Blåvitt. Hannes Stiller blev tidigt ifrågasatt, men har sedan imponerat med fyra fullträffar i tävlingssammanhang. Mot Elfsborg, för två veckor sedan, vann han de sista tvivlande IFK-fansens hjärtan genom att göra två mål.

Efter succékampen basunerades det ut att Hannes Stiller är klar för en fortsättning i klubben. IFK Göteborg och Qviding är nämligen överens om en övergångssumma. Men affären är ändå långt ifrån klar. Det är nu nämligen upp till IFK Göteborgs tränarduo att bestämma om de vill fortsätta att satsa på Stiller och huvudpersonen har fortfarande inte hört något.

- Vi har inte pratat om förlängning och det får väl komma på Blåvitts initiativ i sånt fall. Men det vore kul med en fortsättning och att utvecklas ännu mer, säger han till GP.

Hannes Stiller vill gärna vara kvar och gillar omställningen från superettan till allsvenskan.
- Jag är vaksam på det jag gör. I Qviding kanske man inte gick hundra procent om man haft en jobbig dag på jobbet. I Blåvitt är det annorlunda.

- Här måste man ligga på max hela tiden för att ta ett kliv till.

Publicerad 2009-09-12 kl 10:07
Annons
Annons
Annons