POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Imorgon ska Djurgården fixa nytt kapital

Djurgårdens riskkapitalbolag har bara 1,7 miljoner just nu. En nyemission behövs för att få mer resurser – den lär röstas igenom imorgon.

På onsdagen har Djurgårdens riskkapitalbolag sitt första styrelsemöte sedan årsstämman och då väntas styrelsen rösta igenom en nyemission som kan dryga ut det knappa kapital på 1,7 miljoner som just nu finns att tillgå.
- Vi beslutade på bolagsstämman att styrelsen skulle få rätt att göra en nyemission utan att kalla till ny bolagsstämma, berättar riskkapitalbolagets ordförande Tommy Jacobsson för fotbollskanalen.se.

Djurgården har startat säsongen svagt och nya värvningar lär krävas för att laget ska lyfta i tabellen. Tommy Jacobsson berättar att pengarna som man väntas få in vid en nyemission är ett måste för att kunna rekrytera nya spelare. Vad det rör sig om för spelartyper vill han däremot inte alls kommentera.
- Det är Göran Aral som informerar mig om klubben vill ha nya spelare och om han gör det så säger inte jag någonting vidare. Det får i så fall han svara på. Men om sporten med Göran Aral i spetsen vill göra förstärkningar så måste vi vara redo för det.

Publicerad 2009-05-19 kl 14:01
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå