Inbytte Diego Campos räddade en poäng för Degerfors när man ställdes mot Varberg.
Matchen slutade 1-1.
- Just nu känns det som en megaförlust, säger Varbergs Robin Tranberg till Discovery+.

Söndagen bjöd på flera drabbningar i allsvenskan. Däribland Degerfors mot Varberg på Stora Valla. Båda lagen håller till i nedre halvan av den allsvenska tabellen.

Det blev 61 mållösa minuter innan Varberg gjorde machens första mål. Det kom på en straff som gästerna fick med sig efter en situation mellan Degerfors lagkapten Sebastian Ohlsson och Varbergs Robin Tranberg.

- Jag ska avsluta och får en ordentlig knuff i ryggen. Jag gör hellre mål själv där och försöker stå upp men det är inte så lätt, helt solklar enligt mig, säger Robin Tranberg till Discovery+ efter matchen.

Men Ohlsson håller inte med.

- Jag tycker inte att jag är på honom så mycket så jag blev jävligt besviken. Jag tycker mer att jag stör honom, säger han till Discovery+.

Robin Simovic klev fram till straffpunkten, väntade ut målvkaten och rullade in 1-0. Uppförsbacke för Degerfors som är i behov av att klättra från sin plats näst sist i tabellen.

Men hemmalaget tog sig upp och dundrade in kvitteringen genom inbytte Diego Campos. Då trappade Degerfors upp ordentligt och bjöd på flera fina målchanser i slutet av andra halvlek. Men 1-1 stod sig matchen ut.

- Just nu känns det som en megaförlust, säger Varbergs Robin Tranberg.

Degerfors: Whiteman - Granath, Lagerbielke, Ohlsson - Gyau, Salmon, Gravius, Bouzaiene - Örqvist, Faraj, Vukojevic

Varberg: Andersson - Lindner, Stanisic, Carlsson, Birkfeldt - Le Roux, Lushaku - Boman, Sissé, Tranberg - Simovic