Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

INFÖR ÅFF-ELFSBORG: Vind i seglen för nykomlingen

Nykomlingen Åtvidaberg morskar upp sig inför mötet med Elfsborg. Med två raka segrar i ryggen hoppas laget kunna utnyttja Elfsborgs svagare spel på bortaplan.

ÅTVIDABERG

Skador/avstängningar:
-

Preliminär startelva:
Henrik Gustavsson - Daniel Hallingström, Erik Moberg, Alberis da Silva, Jesper Arvidsson - Haris Radetinac, Prince, Kristian Bergström, Christoffer Karlsson - Viktor Prodell, Pontus Karlsson.

Håll ögonen på: Haris Radetinac. Mittfältaren har börjat ta för sig allt mer och framstår allt mer som en murbräcka på mitten men även som en duktig bollfördelare.

ÅFF-snack:
- Det gäller för oss att ha tålamod och inte vara för naiva. Vi lär oss för varje match och kan inte tro att vi ska spela skjortan av Elfsborg, säger assisterande tränaren Jan Carlsson till atvidabergsff.se

- Jag har sett Elfsborg flera gånger. På hemmaplan är de mycket bra men på bortaplan har de inte varit lika framgångsrika och vi ska försöka utnyttja deras offensiva spel genom omställningar, djupledsspel och inlägg.

- Nu har vi vind i seglen. Men vi måste glömma det vi har gjort. Vi vinner inga poäng på de matcher som har varit, utan vi måste fokusera på nästa match.

ELFSBORG

Skador/avstängningar: Jari Ilola (s), Stefan Ishizaki (s), Johan Sjöberg (s), Jesper Florén (s)

Preliminär startelva: Joakim Wulff - Johan Karlsson, Martin Andersson, Mathias Florén, Anders Svensson - Daniel Mobaeck, Johan Larsson - Martin Ericsson, Emir Bajrami, Denni Avdic.

Håll ögonen på: Martin Ericsson. Skadeproblem förstörde fjolårssäsongen men har den här säsongen visat vad han går för och hans framfusighet ligger bakom mycket av det Elfsborg skapar under matcherna.

Elfsborg-snack:
- Det blir en intressant match, då Åtvidaberg har fått ett bra självförtroende efter sina två segrar, säger Magnus Haglund till FotbollDirekt.se.

- Vi själva känner också att vi har ett bra självförtroende efter de två bra insatserna efter förlusten mot IFK Göteborg.

- Åtvidaberg är i grund och botten ett spelande lag och har varit bra på fasta situationer.

- Det kommer inte bli någon underskattning från vår sida. Åtvidaberg har visat sig så bra på slutet på och det finns inga lätta matcher i Allsvenskan.

Publicerad 2010-05-02 kl 11:14
Annons
Annons
Annons