POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

INFÖR AIK - LJUNGSKILE SK:''Overkligt att vi gjort så få mål''

Det är målskyttet som har hindrat AIK från att utmana Kalmar FF i toppen.Men nu lovar Nebojsa Novakovic att det snart kommer "smälla rejält".

- Det är overkligt att vi har gjort så få mål som vi har gjort med tanke på alla skapade chanser. Fortsätter vi att skaffa såna chanser, kommer det att smälla rejält snart, säger han till FotbollDirekt.se

AIK

Nebojsa Novakovic, assisterande tränare: - Vi är jätterevanschsugna efter förlusten senast. Vi vill bevisa för publiken och för oss själva att vi kan vinna. Det är overkligt att vi har gjort så få mål som vi har gjort med tanke på alla skapade chanser. Fortsätter vi att skaffa såna chanser, kommer det att smälla rejält snart.

Om Ljungskile SK: - Vi hade bra koll sedan innan på Ljungskile, förhoppningsvis räcker det med ett hårt jobb mot dem.

Läget i truppen: - Gabriel Özkan kan inte spela på ett tag till. Däremot är övriga med. Bojan Djordjic och Markus Jonsson saknar lite matchtempo. Bojan är i det närmaste 100 procent återställd.

Preliminär startelva: Nicklas Bergh - Markus Jonsson, Nils-Eric Johansson, Per Karlsson, Patrik Bojent - Jorge Anchén, Dulee Johnson, Jorge Ortiz, Bojan Djordjic - Ivan Obolo, Miran Burgic.

LJUNGSKILE SK

David Wilson, tränare: - Vi visade senast att vi kan vinna mot bra lag som AIK och självklart höjdes vår moral i truppen. Men vi har spelat tre bra matcher mot AIK och det kan nog sitta lite i huvudena på dem. De har all press på sig, inte minst från publiken, säger David Wilson.

Om AIK: - AIK ett bra lag och har bra spelare på alla positioner. Självklart blir det en svår match men vi har tidigare visat att vi inte blivit påverkad av omgivningen kring matchen.

Läget i truppen: - Martin Smedberg Dalence är tillbaka från avstängning. I stället är Andreas Augustsson borta just på grund av avstängning. I övrigt är alla friska.

Preliminär startelva: Michal Slawuta - Richard Jansson, David Leinar, Etchu Tabe, Edwin Phiri - Aleksandar Kitich, Peter Hiir-Salaka, Martin Smedberg-Dalence - Niklas Löfgren, Jörgen Wålemark, Pascal Kondaponi.

FD-kommentar: AIK ser ut att tappa Dulee Johnson och frågan är om han ens är med i dagens trupp. Hur som helst ett tungt avbräck för de svartgula där liberianen är navet i Norlings uppställning. Frågan är om Jorge Ortíz är redo att axla det ansvaret än?

Att LSK besegrade AIK i den förra omgången kan inte ses som något annat än en jätteskräll, men bli inte överraskade om det händer igen. AIK har haft problem med målskyttet under säsongen och något säger mig att David Wilson inte vill spela tokoffensivt.

Publicerad 2008-07-28 kl 11:24
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå