Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

INFÖR BP - ÖSK: ''Vi måste glömma och gå vidare''

0-2 mot Gais senast - trots kraftigt spelövertag. Nu gäller det att skaka av sig det mot BP. Örebrotränaren Sixten Boström har gjort sitt bästa för att få spelarna att glömma.

BROMMAPOJKARNA

Skadade/avstängda: Mikkel Jensen (s) och André Möllestam (s).

Preliminär startelva: Kristoffer Nordfeldt - Tim Björkström, Pär Asp, Pontus Segerström, Miiko Albornoz - Gabriel Petrovic, Imad Chhadeh - Babis Stefanidis, Andreas Eriksson, Dalil Benyahia - Olof Guterstam.

Håll ögonen på: Pontus Segerström. Med auktoritet och pondus har han tagit tag i BP:s försvarsspel.

BP-snack:
- Jag tycker vi gjorde en bra match mot Blåvitt och är väldigt stabilt bakåt och vårt offensiva spel kommer mer och mer, säger assisterande tränaren Roger Sandberg till FotbollDirekt.se.

- Örebro har varit ojämnt men är jättebra i sina bästa stunder. Laget har två snabba kantspelare och har sedan Kim Olsson som är riktigt bra i straffområdet.

- Nu får vi spela på ett jämnt underlag som vi tränar på hela tiden. Ullevis matta var jättedålig men vi gjorde en bra insats ändå.

ÖREBRO

Skadade/avstängda: Fredrik Nordback (s), Peter Westman (s), Oskar Johansson (s).

Preliminär startelva: John Alvbåge - Patrik Anttonen, Michael Almebäck, Magnus Wikström, Samuel Wowoah - Alejandro Bedoya, Magnus Kihlberg, Nordin Gerzic - Markus Astvald, Kim Olsen, Roni Porokara.

Håll ögonen på: Kim Olsen. Granitblocket i offensivt straffområde fick AIK aldrig grepp på. Lika stark på huvudet som med fötterna.

ÖSK-snack:
- Det är en tuff match på deras nya matta i synnerhet med tanke på att deras yngre spelare är uppväxta med spel på konstgräs.

- Att spela oavgjort mot Blåvitt var ett riktigt bra resultat och även deras seger mot Gais. Det blir en tuff match för oss.

- Jag tycker vi skulle ha vunnit matchen mot Gais. Vi hade tillräckligt med målchanser för att vinna den och dessutom hade vi 65 procent i bollinnehav.

- Spelarna får glömma matchen mot Gais och gå vidare. Förhoppningsvis har vi det med oss till en annan match, det vi inte lyckades med mot Gais.

Publicerad 2010-04-15 kl 13:34
Annons
Annons
Annons