Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

INFÖR BP - ÖSK: ''Vi måste glömma och gå vidare''

0-2 mot Gais senast - trots kraftigt spelövertag. Nu gäller det att skaka av sig det mot BP. Örebrotränaren Sixten Boström har gjort sitt bästa för att få spelarna att glömma.

BROMMAPOJKARNA

Skadade/avstängda: Mikkel Jensen (s) och André Möllestam (s).

Preliminär startelva: Kristoffer Nordfeldt - Tim Björkström, Pär Asp, Pontus Segerström, Miiko Albornoz - Gabriel Petrovic, Imad Chhadeh - Babis Stefanidis, Andreas Eriksson, Dalil Benyahia - Olof Guterstam.

Håll ögonen på: Pontus Segerström. Med auktoritet och pondus har han tagit tag i BP:s försvarsspel.

BP-snack:
- Jag tycker vi gjorde en bra match mot Blåvitt och är väldigt stabilt bakåt och vårt offensiva spel kommer mer och mer, säger assisterande tränaren Roger Sandberg till FotbollDirekt.se.

- Örebro har varit ojämnt men är jättebra i sina bästa stunder. Laget har två snabba kantspelare och har sedan Kim Olsson som är riktigt bra i straffområdet.

- Nu får vi spela på ett jämnt underlag som vi tränar på hela tiden. Ullevis matta var jättedålig men vi gjorde en bra insats ändå.

ÖREBRO

Skadade/avstängda: Fredrik Nordback (s), Peter Westman (s), Oskar Johansson (s).

Preliminär startelva: John Alvbåge - Patrik Anttonen, Michael Almebäck, Magnus Wikström, Samuel Wowoah - Alejandro Bedoya, Magnus Kihlberg, Nordin Gerzic - Markus Astvald, Kim Olsen, Roni Porokara.

Håll ögonen på: Kim Olsen. Granitblocket i offensivt straffområde fick AIK aldrig grepp på. Lika stark på huvudet som med fötterna.

ÖSK-snack:
- Det är en tuff match på deras nya matta i synnerhet med tanke på att deras yngre spelare är uppväxta med spel på konstgräs.

- Att spela oavgjort mot Blåvitt var ett riktigt bra resultat och även deras seger mot Gais. Det blir en tuff match för oss.

- Jag tycker vi skulle ha vunnit matchen mot Gais. Vi hade tillräckligt med målchanser för att vinna den och dessutom hade vi 65 procent i bollinnehav.

- Spelarna får glömma matchen mot Gais och gå vidare. Förhoppningsvis har vi det med oss till en annan match, det vi inte lyckades med mot Gais.

Publicerad 2010-04-15 kl 13:34