POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

INFÖR BP-ELFSBORG: "Vi har fått fler skador"

Elfsborgs stjärnmittfältare Stefan Ishizaki och Martin Ericsson är nära comeback. Enligt tränaren Magnus Haglund kommer dock mötet med Brommapojkarna för tidigt.

- Det är tveksamt om Martin kommer spela. Han har bara gjort ett par träningar och behöver fler fotbollspass, säger Haglund till FotbollDirekt.se.

- Stefan har bara kört två riktiga pass. Bägge är stora frågetecken inför den här matchen.

BROMMAPOJKARNA
Imad Chhadeh (s), Sinan Ayranci (s), Kid Odelius (a), Pablo Pinones-Arce (s), Mikael Nilsson (s), Labinot Kalmendi, (s)

Skador/avstängningar:

Preliminär startelva: Kristoffer Nordfeldt - Jon Persson, Markus Karlsson, Richard Henriksson, Pär Asp - Gabriel Petrovic, Philip Haglund - Dalil Benyahia, Miiko Albornoz, Joakim Runnemo - Olof Guterstam

Håll ögonen på: Viktige lagkaptenen Jon Persson är tillbaka efter skada. Kommer ge laget ytterligare stabilitet bakåt.

BP-snack: - Tyvärr har vi fått fler skador. Imad Chhadeh och Sinan Ayranci kan inte spela. Sedan är Kim Odelius avstängd ytterligare en match, säger BP:s assisterade tränare Roger Sandberg till FotbollDirekt.se.

- Det är fortfarande inte mycket gräs på Grimsta, men det är i alla fall jämnt. Visst kan det påverka Elfsborgs spel men även vårt.

ELFSBORG Anders Wikström (s), Jari Ilola (s), Mathias Florén (osäker)

Skador/avstängningar:

Preliminär startelva: Ante Covic - Johan Karlsson, Teddy Lucic, Martin Andersson, Jesper Florén - Anders Svensson, Helgi Danielsson - Daniel Nordmark, Daniel Mobaeck, Emir Bajrami - James Keene

Håll ögonen på: Talangen Emir Bajrami blir bara bättre för varje match. Ett farligt anfallsvapen för boråsarna.

Elfsborg-snack: - Jag tror att gräset på Grimsta är bättre än tidigare, men det är möjligt att det inte inbjuder till något skönspel. Vi får se till att klara alla typer av underlag, säger tränaren Magnus Haglund till FotbollDirekt.se.

- Jag är nöjd med både spelet och poängutdelningen. Elva poäng är mycket bra. Vi har gjort tre starka hemmamatcher och borta har vi krigat till oss två segrar.

FotbollDirekt-kommentar: - Dagslända eller ett bra allsvenskt lag? Ja, efter de inledande fem allsvenska omgångarna lutar det åt att Brommapojkarna är det sistnämnda. Nykomlingen imponerar med ett mycket stabilt försvarsspel och blixtrar till offensivt. BP kommer även att störa guldfavoriten Elfsborg på Grimsta. Boråsarna spel har haltat på bortaplan, men då har Haglund trollat fram krigarinställningen hos sitt manskap och det har slutat med full pott så här långt.

Publicerad 2009-05-01 kl 10:35
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå