Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

INFÖR BP-HBK: "Guidetti har tillför en extra dimension"

John Guidetti har tagit allsvenskan med storm. På söndagen får han chansen att visa upp sig igen när Brommapojkarna ställs mot Halmstad. Hallänningarna har sin tur en anfallare i bra form - Anselmo.

BROMMAPOJKARNA
Skador/avstängningar: Mauricio Albornoz (s), Mikkel Jensen (s), Andreas Eriksson (s), André Möllestam (s),

Preliminär startelva: Kristoffer Nordfeldt - Tim Björkström, Pär Asp, Pontus Segerström, Miiko Albornoz - Imad Chhadeh, Gabriel Petrovic - Babis Stefanidis, Pablo Pinones Arce, Olof Guterstam - John Guidetti.

Håll ögonen på: John Guidetti. Anfallaren som har tagit allsvenskan med storm. Snabb, orädd och målfarlig. En attraktion för publiken och en injektion för BP.

BP-snack:
- Vi känner oss revanschsugna efter den dåliga första halvleken mot Elfsborg senast. Vi visade dock i den andra att vi kan spela jämnt med dem, säger tränaren Roger Sandberg till FotbollDirekt.se.

- Halmstad har varit upp och med och blandat bra och mindre bra prestationer. Dessutom har de blandat lite i laguppställningarna men det känns som om de har hittat lite mer rätt här på slutet. Anselmo är livsfarlig i straffområdet och definitivt en spelare vi måste ha koll på.

- John Guidetti har tillfört en extra dimension i vårt spel i och med att han är så löpvillig.

HALMSTAD Jonas Gudni Saevarsson (s), Joe Sise (s)

Skador/avstängningar:

Preliminär startelva: Robin Malmkvist - Ryan Miller, Tomas Zvrigzdauskas, Johnny Lundberg, Christian Järdler - Emil Salomonsson, Mikael Rosén, Anel Raskaj, Michael Görlitz - Anselmo, Marcus Olsson.

Håll ögonen på: Anselmo. Brasilianaren har kommit igång ordentligt och gjorde matchens enda mål mot Gefle senast. Mycket vass offensivt när han är på spelhumör och i form.

HBK-snack:
- Det blir en mycket intressant match mot BP. Vi gjorde två dåliga matcher mot BP i fjol och vill revanschera oss i år. Vi åker upp med ett gott självförtroende efter att ha vunnit tre av de fyra senaste matcherna, säger tränaren Lasse Jacobsson till hbk.se.

- De har själva spelat bara tre matcher hittills och på det sättet är de inte mer vana än vi med underlaget. Konstgräset är nytt och beter sig ungefär som ett bra naturgräs, säger Jacobsson apropå det faktum att BP nu erbjuder konstgräs på Grimsta.

Publicerad 2010-05-02 kl 11:05
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons