POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

INFÖR Dif-Gais: ''Vi kan ännu bättre''

Djurgården med noll att falla tillbaka på - men med ett glädjebesked. Gais med tre raka segrar bakom sig: ''Men vi kan ännu bättre''.

DJURGÅRDEN

Skador/avstängningar: Mattias Jonson (s), Jan Tauer (s), Patrik Haginge (osäker), Daniel Sjölund, Johan Oremo

Preliminär startelva: Pa Dembo Touray - Kebba Cessay, Toni Kuivasto, Markus Johannesson, Petter Gustafsson - Andrej Komac, Martin Andersson, Mikael Dahlberg - Christer Youssef, Sebastian Rajalakso, Hrvoje Milic

DIF-snack: - Det är klart att det inte roligt men nu är det total koncentration på att vända det här, säger Djurgårdens tränare Zoran Lukic till FotbollDirekt.se.

- Jag känner trygghet och stöd i från ledningen som jag vet tror på vad vi gör. Det kommer att ta tid men jag vet att vi kommer att vända det här, fortsätter Zoran.

- Om Dembo eller Oskar Wahlström står?, det avvaktar vi med att berätta, säger Djurgårdens informationsansvarige Jonas Riedel till FotbollDirekt.se.

GAIS:

Skador/avstängningar: Björn Andersson (s), Hallgrimur Jonasson (s), Gudmundur Jonasson (s), Kenneth Gustafsson (s).

Preliminär startelva: Dime Jankulovski - Jonas Lundén, Richard Ekunde, Fredrik Lundgren, Mikael Dahlgren - Richard Spong, Johan Mårtensson - Mattias Lindström, Wanderson, Tommy Lycén - Pär Ericsson.

Håll ögonen på: Tommy Lycén snabb ytterspelare som blivit mindre ojämn. Hans snabbhet och tempo är underhållande att se på och har betytt massor för Gais så här långt.

Gais-snack:
- Vi ligger nog lite lägre än förväntat, säger Gais klubbdirektör Sebastian Arby till FotbollDirekt.se. Det har varit lite för mycket upp och ner för oss så här långt, även om vi nu har tre raka, för att vi ska vara riktigt nöjda.

- Men vi känner trygghet och har fortfarande ett rejält sparkapital med flera betydelsefulla spelare skadade. Men är alla friska har vi ett kanongäng och kan säkert vara topp-6 i slutet av säsongen, om allt stämmer för oss. Ge det här laget 2-3 år till och det kan bli riktigt bra, bara vi får behålla våra spelare.

- Mot Djurgården tror jag tillfälligheter kommer att avgöra. Bra eller dåligt att möta Djurgården i det här läget, det vet jag inte. Det enda jag vet är att Djurgården inte är så dåliga som det låter.

Publicerad 2009-05-04 kl 13:57
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå