Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

INFÖR DIF-NORRKÖPING: "Stora möjligheter att skaka om Djurgården"

Djurgården har inte vunnit i allsvenskan sedan april. IFK Norrköping har inte segrat efter EM-uppehållet. Ikväll möts de på Stockholm Stadion.

DJURGÅRDEN

Paul Lindholm, assisterande tränare:
- Naturligtvis en viktig match för oss. Lagen i nedre delen av serien har börjat röra på sig. Vi kommer att trampa gasen i botten från början och köra vidare på den spelmässigt positiva trend vi haft på slutet, säger Lindholm till dif.se.

Om IFK Norrköping:
- Norrköping vill givetvis hänga på och det kommer att krävas en hel del av oss.

Om läget i truppen:
Djurgården kommer till spel utan avstängda trion Andrej Komac, Markus Johannesson och Thiago Quirino da Silva. Dessutom saknas ytterligare sex spelare på grund av skada, bland andra Aki Riihilahti, Mattias Jonson och Martin Andersson.

IFK NORRKÖPING

Mats Jingblad, tränare:
- Det finns inga matcher som man inte kan säga är ett tufft motstånd just nu. Vi har haft ett jättetufft matchschema i upptakten efter EM-uppehållet där vi mött oerhört formstarka lag. Samtidigt vet vi också om att om vi kan visa samma attityd och inställning som mot Elfsborg senast och dessutom flytta fram positionerna ytterligare har vi stora möjligheter att skaka om Djurgården, säger Jingblad till ifknorrkoping.se.

Om Djurgården:
- De har haft lite problem och det kommer att bli en riktig batalj. Jag är övertygad om att Djurgården kommer att komma med en oerhörd intensitet och frenesi för att visa alla att man vill vara med och vinna matcher. De vill sätta den prägeln på matchen.

Om läget i truppen:
- Det ljusnar mer och mer. Det är bara tre spelare som inte är aktuella till matchen i morgon, Marcin Burkhardt, Gardar Gunnlaugsson och Magnus Samuelsson.

Publicerad 2008-08-05 kl 13:07
Annons
Annons
Annons